gulcan1221 bende diyarbakırdayım siz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz
kızlar hangi şehırlerden yazıyorsunuz
Demrl bende diyarbakırdayım hangi hastaneye gidiyorsunuz
Prensesimi_bekliyorum bilmiyorum ki sitede mi hata var acaba
Xxwoman hatay antakya
Nigdelianne canım şimdi yeniden baktım ayın 8 i ve 9 unda randevuya açık yazıyor
Sevda_aslan özel dünya hastanesine gidiyorum pınar em siz
Prensesimi_bekliyorum düzenlediler demek ki
Nigdelianne olabilir
Demrl nasıl memnunmusunuz bende genesise gidiyorum mahmut erdemoğluna
__birafitap__ merkez
Sevda_aslan bi sıkıntı yaşamadım doktorla hastaneyi pek sevmiyorum temizlik açısından bende genesiste doğum yapmayı düşünüyorum pınar hanımda
Xxwoman evet canım 😍 sıcakla aran nasıl kaç haftadasın ve hangi doktora gidiyosn 🤭 çok soru sordum valla ben sıcaktan ölmek üzereyim 😄
SeherMert ben de forum bornovaya yakınım. Yani size de yakınım 😇 biz 37+1 olduk. Atasağlik Meltem Hanıma gidiyorum. Çok ilgili biz çok memnunuz. Hamileliğini ogrendigimden beri kendisiyle devam ettim.
Duuyguum tavsantepe akdonun ordayım
Muhendisanne Hımmm anladım Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesin az da kalmış sizlere ☺️ AtaSağlığa iki kere gittim bende ama Kemal beye gitmiştim ondan da pek memnun kalmadım diye özel Çınarlı hastanesine devam ediyoruz ama doktorumdan memnunum ☺️ Eşim hiç bayan bir doktora gitmedik henüz deyip duruyor açıkçası Meltem hanımı merak ettim 😊
İstanbul / Ümraniye
SeherMert ablam doğumuna yakın öneri ile gitti meltem hanıma.. ben de o şekilde gittim. Hiç doktor değiştirmedik. Sadece bi kere tepecige gittim, ama zor bi yer. O nedenle doktorumun da hastanemin de kıymetini bilmem gerek diyorum hep 😁 meltem hanım çok ilgili. Basından beri de takip ettiği için özel durumları da biliyor takip ediyor. Ben ayrıca böbrek hastasıyım, o nedenle takip ediyor. Soruyor ilgileniyor. Pınar hanimi da çok öneren var ben gitmedim, tanımıyorum ama aklınızda bulunsun. 😊 evet bizim az kaldı bakalım inşallah güzel sonla biter hamileligimiz kucagimiza sağlıkla alırız. Birbirimize dua edelim inşallah. Her hangi bir şey danışmak sormak isterseniz burdayım. Sevgiler
Mervetepe amin insllah 🙏😊
Didemocak memnun oldum o halde ☺💜