Demrl nasıl memnunmusunuz bende genesise gidiyorum mahmut erdemoğluna

Sevda_aslan bi sıkıntı yaşamadım doktorla hastaneyi pek sevmiyorum temizlik açısından bende genesiste doğum yapmayı düşünüyorum pınar hanımda

Xxwoman evet canım 😍 sıcakla aran nasıl kaç haftadasın ve hangi doktora gidiyosn 🤭 çok soru sordum valla ben sıcaktan ölmek üzereyim 😄

SeherMert ben de forum bornovaya yakınım. Yani size de yakınım 😇 biz 37+1 olduk. Atasağlik Meltem Hanıma gidiyorum. Çok ilgili biz çok memnunuz. Hamileliğini ogrendigimden beri kendisiyle devam ettim.

Muhendisanne Hımmm anladım Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesin az da kalmış sizlere ☺️ AtaSağlığa iki kere gittim bende ama Kemal beye gitmiştim ondan da pek memnun kalmadım diye özel Çınarlı hastanesine devam ediyoruz ama doktorumdan memnunum ☺️ Eşim hiç bayan bir doktora gitmedik henüz deyip duruyor açıkçası Meltem hanımı merak ettim 😊

SeherMert ablam doğumuna yakın öneri ile gitti meltem hanıma.. ben de o şekilde gittim. Hiç doktor değiştirmedik. Sadece bi kere tepecige gittim, ama zor bi yer. O nedenle doktorumun da hastanemin de kıymetini bilmem gerek diyorum hep 😁 meltem hanım çok ilgili. Basından beri de takip ettiği için özel durumları da biliyor takip ediyor. Ben ayrıca böbrek hastasıyım, o nedenle takip ediyor. Soruyor ilgileniyor. Pınar hanimi da çok öneren var ben gitmedim, tanımıyorum ama aklınızda bulunsun. 😊 evet bizim az kaldı bakalım inşallah güzel sonla biter hamileligimiz kucagimiza sağlıkla alırız. Birbirimize dua edelim inşallah. Her hangi bir şey danışmak sormak isterseniz burdayım. Sevgiler