Yaren55 Merhaba 32 haftalık hamileyim ve aşırı derece ayaklarım ellerim şişiyor ne yapıcağımı şaşırdım yürüsem olmuyo otursam yatsam olmuyo napıcam bilmiyorum çok rahatsız eder oldu yani çok aşırı şişiyor nasıl geçer iner bilgisi olan yazabilirmi??
Premsescik Yaren55 tuzludan hamurişinden uzak dur bide ayaklarının altına yastık koy yatak yüksek biyere kaldır yatarken yanlız el yüz şişmesi tansiyondan kaynaklı olabilir sen yine bi doktora git aşırı derecede şişiyorsa
Semre42 Yaren55 malesef ayni sorun bende de var 35 haftamdaym ayaklarm ellerm inanilmaz derecede sis resmen patlayacak gbi ayakta durunca daha da artio uzansam da gecmio tansiyon takibi yaptm cok sukir doktorum normal dedi ama gebelik zehirlenmesinin belirtisi el ve yuz sisligi ozellikle bende cok korkuyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Mavilianne Yaren55 Hanımlar öncelikle kendime maşaAllah diyeyim. 30+4 olduk henüz öyle şişme yaşamadım. Çok ayakta kalınca ayaklarım şişer o kadar o da dinlenince geçer. Yüzüm bile normal yani aldığım kilodan kaynaklı biraz toparladı toplamda 6 kilo aldım. Bazen ben mi anormalim diyorum yanlış anlamayın çevrem de herkes şişti ödem yaptı. Benim hep böyle gider inşaAllah diyorum 😏
Yaren55 Premsescik tuz şeker hamur işi yemiyorum dikkat ediyorum hamileyim diye tansiyon şekerde yok bnde anlamadım randevualdım gidicem ama hamilelikten diyolar başka bişey dedikleride yokki😔😏
Premsescik Yaren55 benimde şişiyor ayaklarım fazla aşşa sarkıttınmı şişiyor sürekli ayağın yüksekte durması lazım ama senn ellerinde şişiyormş sen bi doktora git yine milletin ağzına bakma
Simos44 Yaren55 canım ayakları çok kaldırınca tansiyon yükseliyor çok kaldırma. yapılan her şey yapılıp normal denmiş sen ayaklarını aşağı salmadan her zaman uzat vücut hizanda tutmaya çalış. Bol su tüket ödeme iyi gelir. Çok kafana takma bünyeyle de alakalı demek ki
Yaren55 Babekk sadece tuzla düzelse geçerdi canım fark ettimde ilk azalttım şuan kullanmamaya çalışıyorum ama aynı vücut iyice ağırlaştı artık ikiz olunca bide
Yaren55 Premsescik ciddi anlamda şişiyor gerçekten bnde şaşırdım ikinci gebeliğim her hamilelik bir olmuyo biliyorum bide bunlar ikiz ama sürekli yatma imkanımda olmuyo en iyisi doktora görünmek teşekkür ederim 🙏🏻
Yaren55 Semre42 bende aynı şekilde gerçekten patlicak şekilde ne yapsam olmuyo aminnn Rabbim hayırlısıyla kurtarır en kolay şekilde inşallah 🙏🏻
Semre42 Ayrica cati kemigimin sag tarafida inanilmaz derecede agri ve baski yapiyor bebek hazirliklarinda baya yoruldm yorgunluk artikca sikayetlerm cogaldi
Yaren55 Mavilianne inşallah canım öyle gider ama bnde o haftalarımda gayet normaldim ve son bir buçuk haftadır böylesine şişti ayaklarım Oyuzden çok şaşırdım ya kendime inşallah sende olmaz böyle gider🙏🏻
Mavilianne Yaren55 İnşaAllah seni de daha fazla rahatsız etmez bu şişliklerin de rahat edersin biraz olsun 🤲🏻 hayırlısıyla kucağına alırsın ♥️
Ggizemsnl Yaren55 bol bol su iç ve olabildiğince yürü hareket et. Eğer aşırı bi şişme varsa doktora git bekleme allah korum gebelik zehirlenmesi falan olabilir
Kfkf Yaren55 canısı aynı sorun bende vardı beyaz ekmegı azalttım hatta sadece bugdya yıyorum benım tansıyon dusuk ben tuzu cok azaltamam ama ennn büyük k etki emin olun sıcak ben evde klima karsısında hep otursam da şişmiyorum ama azıcık sıcak da yürüyem davul gibi oluyo o yuzdem hep gece yuruyorum sıcak cok etkili
Yaren55 Kfkf valla canım dün gece bnde yatarken vantilatörü aldım yanıma iki yastık koydum ayagımın altına🙈şuan inmiş teşekkür ederim canım sıcaklardan ztn Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda tüm hamişlere🤲🏻🌸
Yaren55 Simos44 takmamaya çalışıyorum canım şimdilik indi bakalım yinede doktora görüncem teşekkür ederim 🙏🏻🌸