Hiranuuurr canm öncelikle Rabbim en kısa zmnda nasip etsin bı evlat ama bnmde sürekli enfeksiyon olurdu her gttigimde ne olursa olsun idraryollrinda enfeksiyon çar derdi ilaç verirdi bol su iç derdi ancak hmileyim suan fakat eşimle tnistim bsy blmiyrm ya ilskden korkuyrm tabi ilskye grilirse çocuk olur diyrm (evlenen kdr cinsellik hakkında pek bi fkrim yoktu ne knusanim yninda durdm neede netten arastrabildm içimde anlmsz bı utanç oluşurdu ve korku) nyse ilskye gtmessem bbegim olmz derdm ve eşime nikhm kiyildginda uygun bı dille anlttim ilişkiye grmek değilde bebek istemiyrm hmn dedim ve oda saygı duydu Allah razı olsun ciddende istemdm 1/2 sene istemiyrm dedim ve bir buçuk sendr evliyim ilk aylar korundm snra bbeek görünce çocuk grunce millet annem diye sevdikçe tarifsiz bı duygu oluştu bı iki ay sonra desm ki istiyrm artık korundm DHA sonra sında da olmdi 9 ay bkledm ama olmdi rabbim vermdi kime anlttysm yeni ykin cevrm bnm ablm istmdi snra Allah vermdi byle dedysen blki ondndr dedi. Gerçek yda dgil blmyrm ama hani DHA önce bekrkn fln dedysen blki ondn dir yinde rabbim bilir birz uzun oldu hakkını helal et ama hep dua et inan hersyde bı hayr vardr (hmile kldim düşük yptm bide )