Mervektk1126 Nisa01 anladım hayırlısı olsun sağlıkla inşllh 🤲🏻 Bende hiç normale cesaret edemedim sezeryan istedim bayramdan sonra gün vericek artk bakalm☺️
espalp Nisa01 normal pek istemiyorum aslında 🤦🏼♀️ Doktorum 36’da konuşalım dedi 🙏🏻 Eğer sezaryen olursa 19.09.2019 ya da 29.09.2019 olur mu merak ediyorum sorucam😬
Nisa01 espalp bende 09.09.2019 die istedim aslimda bı gün öncesinde evlilik yıldönümü 😊hediye vermiş olurum.esime 😂
Seherr Nisa01 maşallah ne güzel iki kız kardeş olucaklar :)) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇
Nisa01 Seherr aynen canım çok istiyordum bı kızım daha olsun Rabbim nasip etti çok şükür inşallah canim eşim şimdiden dusunuo ben napicam 3unuzle die😂
Humakusu Nisa01 programa göre 44 ama kasılmalarım var 2 haftadır erken gelmez umarım daha küçük çünkü 33+5 🥺
Seherr Nisa01 ahahahaa valla şanslısın de kızlar babaya düşkün olur kendimden biliyorum annemi ne kadar daha çok sevsemde babam bambaşka hayatta ona toz konduramam 😂
Nisa01 Kızlar bide bişi sorcam bebek arabası aldınız mı travel yada baston hangisini tercih etttiniz malum Eylül ayı olunca acaba ertelediniz mi biraz
Hacere Nisa01 ben baston tarzı aldım, tek başıma da bir yere gidebildiğimde rahatlıkla taşıyabileyim diye☺️ Tanıdıklarım baston tipini önerdiler ☺️
Hapyymommerve Nisa01 Ben baby care astra travel sistem hem port bebe hem maxi cosi araba olabilenden aldım fiyatı da çok uygun 750 tl, çok hafif çift taraflı ve çok şık, çok içime sinerek aldım kesinlikle tavsiye ederim canım 😊
Nisa01 Seherr aynen.bende öleyim canım kızlar babalarına daha düşkün oluyor😊ama benim kızım şimdilik bana düşkün ilerde kesin değişir bazen kıskanıyor bile babasını benden😊
Eminehmc Nisa01 Son 57 ama ne zman gelmek ister paşam bilmiyorum karnımda düştü çarşamba kontrole bakalım doktor hangi tarihi verecek :)
Nisa01 Eminehmc benim karnım asag falan inmedi ilk kizimdada öle hep yukardaydi benimkiler içeriyi seviolar galiba😊