Nisa01 38 ideal o zaman gelsinler ben biran önce görmek istiyorum ya iyice heyecan kaplıyo içimi 😇😇

Mervektk1126 benimde sezeryan pzt günü 34 olcaz nasipse Eylül'ün 9una die konuştuk bakalım bişi çıkmazsa ve daha ne çanta ne kıyafetler yikandi ne ev temizliği herşey bekliyo🙈

Nisa01 son 60 yazıyor ama eylül sonu mu ekim başı mı bilemiyoruz😂

Seherr aynen 38 normaldir😊insan merak ediyor nasıl bişi cikicak die😂benim 2.kizim olacak ama heyecan aynı

Nisa01 ben 30 haftada hallettim hepsini bi temizliğim kaldı halım perdem bayramdan sonrada onları halledip beklemeye geçicem ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah ilk bebiş mi sizinde sezeryanı kendiniz mi istediniz

espalp normalse eğer pek belli olmuyor canım canı nezaman isterse ozaman gelir😊

Mervektk1126 bende suanlik kaynanamdayim evime geçince halledicem inşallah😊2.cocugum olacak nasipse canım ilkide sezeryan olduğu için buda sezeryan aslında normal istiyordum bunu ama sakıncalı die duydum

Nisa01 anladım hayırlısı olsun sağlıkla inşllh 🤲🏻 Bende hiç normale cesaret edemedim sezeryan istedim bayramdan sonra gün vericek artk bakalm☺️

Nisa01 normal pek istemiyorum aslında 🤦🏼‍♀️ Doktorum 36’da konuşalım dedi 🙏🏻 Eğer sezaryen olursa 19.09.2019 ya da 29.09.2019 olur mu merak ediyorum sorucam😬

Nisa01 maşallah ne güzel iki kız kardeş olucaklar :)) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇

espalp bende 09.09.2019 die istedim aslimda bı gün öncesinde evlilik yıldönümü 😊hediye vermiş olurum.esime 😂

Seherr aynen canım çok istiyordum bı kızım daha olsun Rabbim nasip etti çok şükür inşallah canim eşim şimdiden dusunuo ben napicam 3unuzle die😂