mervesengll Veranur bende 34+3teyim daha dün akşam aynı sikayetle acile gittim protein kaçağı var mı diye idrar tahlili yapıldı nstye bağlandım doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi çok şükür bir şey çıkmadı ama bir an önce hastaneye gidip kontrol ettirmekte fayda var çok geçmiş olsun inşAllah bir şey yoktur
Dilanserdar Veranur benimde gözümün önünde beyaz noktalar uçuşuyor sim gibi sizinde öylemi tansiyonumda normal kime söylesem saçma buluyor doktora gitcem dedim
Dilanserdar Lastmoon bende de oluyor gebelikten öncede vardı gebelikte daha çoğaldı sizinde aynı anlattığım gibi mi
Lastmoon Dilanserdar canım gebelik öncesinde yoktu bende gebelik 2 can sonuçta bünyeyle alakalı çok fazla yorulduğumda mesela eğilip kalkıp ani hareketler yaparsam başım dönüyo ve pırıltılar oluşuyo etrafta bir aüre sonra geçiyo saniyelik. Dinlenirsem olmuyo.
199128 Veranur bende de olmustu simli görme gebelik zehirlenmesi cikti ihmal etmeyin doktorunuzla paylasin
DuyguDuman Veranur canım geçen burada doğum hikayesini yazan bir kadın yazmıştı meğerse o gözümdeki simli parıldamalar gebelik zehirlenmesiymiş diye mutlaka doktoruna danış
Veranur Kızlar yarın doktoruma gidecem mesaj attım tansyon cihazı baglayalım dedi birde göz doktoruna görün dedi sonucları sizede yazarım muhtemelen tansiyonla alakalı bi durum Allah bebeklerimizi sağlıklı sekilde kucagımıza almamızı nasip etsin🤲🏻
199128 Veranur ben fark etmedim bebek olmus zaten icimde 3 hafta kadar olmus rutin kontrol diye gittim dunya basima yikildi ama surekli simli gorme hali vucudum kasiniyordu benim ilk gebeligimdi anlayamadim
199128 Veranur sizinki ayni olcak diye bisey yok moralinizi bozmayin ama en yakin zamanda mutlaka doktora gidin en azindan iciniz rahat eder benim basima boyle geldI rabbim kimseye gostermesin
feyzaa34 Veranur canimmm bu durum bende 3 gun once oldu hemen eczaneye kostum tansiyonum 15 8 cikti bende 33 haftaligim normal heralde bu haftalarda.
Veranur feyzaa34 canım bilmiyorumki herkes gebelik zehirlenmesi belirtisi diyor yarın doktora gidecegim tansiyon takip cihazı baglayacak bana birde göz doktoruna görünecegm inş kötü bişey cıkmaz😔
gulsahhzry Veranur tansiyon yüksekliği de yaşıyosan bence bi idrar testi yaptırmakta fayda var canım. Ben de duymuştum gebelik zehirlenmesi belirtilerinde. Ama tansiyon sorunu yoksa sanmıyorum. İnşallah da yoktur🙏🏼
Veranur gulsahhzry tansiyonum hiç yükselmez canım gebelik öncesndese yükselmezdi genelde düşer hatta yarın gidicem doktorum tansiyon takip cihazı takıcak bakıcam canım inş kötü bişey değildir sizleride bilgilendrmek için yazarım posta sonucları
gulsahhzry Veranur tansiyonun düşükse ondan da olabilir o zaman canım. Yükselmiyosa hiç korkma ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Bize de haber verirsin 🙏🏼