Canoglumbenm Kızlar devlet hastanesinde çatı muayenesi ne zaman yapılıyor. Sizlere kaçıncı haftada yapıldı. Haftaya cuma 39 haftalık olcam. Bi dahaki randevum haftaya. Bu cuma gittim yapılmadı çatı muayenesi 😌
26082014 Canoglumbenm devlette çatı muanesi yapılmıyor sebebi doğm zannında sabit bi doktor olmadığı içinmiş yani o gün hangi doktora denk gelirsen nöbetçi olan o yzden yapılmıyor arkadaşıma yapılmamıştı ve Ainn böle söylenmişti
elifkonuk_06 Canoglumbenm canım o doktora göre degisiyo biraz ya da nstde sanci cikarsa bakiyolar.. ben iki tane dogurdum devlette ikisinde de bakmadilar.. en son sancilandim gittim o zaman bakip doguma aldilar
R_Arslan Canoglumbenm ya bakilmamasi cok sacma sanci 5dkya dusene dek evde bekliyorsun ya catin darsa sezeryan olursan bosuna niye o sanciyi cekeceksin ki saka gibi yaa
aselzumra Canoglumbenm canım bende devlet h. Gidiyorum geçen hafta kontrolüm vardı doktora sordum hocam doğum şeklini ne zmn belirleyecegiz diye 36. Haftada belirleyelim dedi suan 34. Haftaym 36 da çatı muayenesi yapcak sen doktoruna sordunmu hiç
Canoglumbenm 26082014 hmm o zaman sancım filan olsa yada suyum gelse hastaneye gitsem o zaman yapılacak çatı muayenesi 😌 yani son dakika sezeryan mı normalmi o zaman belli oluyor 😓
Alarasel 26082014 ama çatı muayenesi çatının doğuma uygun olup olmadığına bakılmk için yapılıyo darsa çünkü çok tırtık ve dikiş gerekirse vazgeçiliyo çok zorlıvaksa anneyi yapılması gerekmezmi?!
SemaSalihh elifkonuk_06 Doğum şekline o zaman mı karar veriliyor ben de 38 haftalık oldum aynı şekilde bakılmıyor bana da
26082014 Canoglumbenm Ainn öle☺️ki zaten devlet kolay kolay asla sezeryan yapmıyor sonuna kadar bekletiyor
26082014 Canoglumbenm ne demk canm valla ben hiç Çatım dardı sezeryan yaptılar diyene duymadm da görmedmde
Canoglumbenm R_Arslan aynen ya o da var bide. Boşu boşuna sancı çekersin hemde son haftaya kadar beklemiş olursun 😌
Canoglumbenm Konya_gelini ay inşallah banada bakarlar haftaya. Belli olur o zaman normal mi sezeryan mı diye. Merak ediyorum
Canoglumbenm 26082014 çatı darsa normal doğum gerçekleşir mi yani zor mu olur acaba. Bilginiz var mı bu konuda. Ya ben zaten normal istiyorum. Bebeğimde baş geliş zaten. Sadece çatı muayenesi olmadım. Ama çatı darsa doğum nasıl olur onu bilmiyorum.
26082014 Alarasel Ainn böle ama dediğim gibi işte devlet bu şekil düşünmüyo bnm arkadaşm devlette doğm yaptı o kadar zorladılarki bir sürü dikişi vardı neler çekti
Alarasel Canoglumbenm cnm onşar yaparlarda sana zor oöur yurtık dikiş fazla oluyo eğer çatın çok darsa ve uygn değilse tabi kuzum
26082014 Canoglumbenm bu konuyla ilgili bi bilgim Yok ama özelde çatı muanesi ol olabiliyorsan en azından bilmiş olursan ve o sancıyı çekmezsin bnm Bebeğim makat gelişti mecbur sezeryan oldm özelde
Canoglumbenm Alarasel inşallah dar değildir cnm ya 🙏 son dakika ne olacak merakıyla beklemek istemiyorum açıkçası