Merikis1234 Ebrumami merhaba seymin hanımdan memnun musunuz ? Ben bu Mürvet hanıma gidiyordum şuan izinde 19 unda gelecek dün kontrole gittiğimde seymin hanım ilgilendi ben hiç memnun kalmadım beğenmedim Doğuma girmesini istemiyorum ben mi ön yargılıyım acaba bu post aklıma geldi bi sorayım dedim
Ebruliiii Ebrumami muhabbet hanıma gidiyorum salı günü izne çıkıyormuş bayramdan önce doğumum olursa başka doktora yönlendircek salı günü
Ebrumami Daha bugun konstu lar benım doktorumu aramıstı sana yonlendiriyimmi die benımkıde carsamba cıkıyo 😀 bayram 3 ncü günü gelıyo vbenim doktorumda muhabbet hanıma göndermişti 😀
Ebruliiii BeyzaNur_34_53 evet oda tatlı birine benziyo muhabbet hanım çok hoşuma gidiyor ilgileniyorda keşke izine gitmeden doğursam
Ebruliiii Ebrumami muhabbet hanım başından beri hep normal diyor .39+3 haftalık şuan 3700 gr ve devrettiği kişi yok kilolu sezeryan falan derse diye korkuyorum
Hifanurr Ben hakkında çokta iyi duyumlar almadım. Ebem orayla anlaşmalı doğum yaptırıyomuş eskiden. Normal doğum yapması beklenen hastaların sancılarının uzaması halinde bi bahaneyle sezeryana alıyolarmış daha fazla beklememek için..