Sermec Huri66 gayet normal cnm benım 5+2 ken 6000 lerdeydi tektı ama 5 ay önce düşük yasadım maalesef sımdı Allah nasıp ederse 8 haftalık hamıleyım
aysenurgunay Aysegulun_bebesi_29haziran Bizim tahmini Doğum tarihimiz 13 Nisan 4+4 kesemizi gördük şimdi 6+4 olduk nasip olursa yarın kalp atışını duyacağız 🥰heyecandan duramıyorum
Sermec Crescenttt bana folattiro verdı cnm 11 haftalığım su an bakalım 7 gun sonra yıne gıtcem sanırım folık asıt verır ne başlar bılmıyorum
cansu23 Crescenttt bana vermedi bu zamana kadar sadece folik asit kullandım bende 11 hafta oldum. Ama midem daha cok bulanmasın diye vermemiş bu haftadan sonra verecekmiş öyle demişti
Madameatalay Rasimeyasar biz 8+6 olduk ama dünden beri çok karnım ağrıyor böyle regl ağrısı gibi. Hamişler sizde yaşayan oldu mu böyle ağrı?
Acoemine Biz 1 Nisan 2018 de evlendik o ayda mutluluğu yaşadık yine o ayda daha çok mutlu olucaz sadece arada 2 sene fark olucak ❤
Leylacetinkaya Birpsikolog tabi kesin olarak bilemeyiz 😊😍Ama hayırlı sağlıklı kavuşalım da gerisi önemli değil ❤❤
Yusufun_Annesi Bizde 8+2 haftalığız :) Oğlumu da nisan ayında doğurdum bu da nisanda doğacak inşallah :) Düğünüm ve nikahım da nisan ayında oldu :) Nisan ayında takılıp kaldım :))
Bahriyekaraman Zeynepsult merhaba hayırlı olsun bende yeni öğrendim hamile olduğumu kanda çıktı fakat kese gözükmedi merak ediyorum sağlıklımı diye @