Crescenttt Bende 9. Haftadayım doktor kontrolüne ne zaman gittiniz ve doktorunuz neler söyledi size paylaşır mısınız.ben en son 7. Haftada gitmiştim
Burcuhira ebztepe aynısı bende de oluyor böyle sağ bacağım kasık bölgeme doğru bıçak saplanır gibi. Doktora söylemeyi unuttum neden oluyor acaba.
Elif3 Birpsikolog merhaba canım grubunuz varsa beni de alır mısınız instgram adresim dogukanelifabatay 🥰
Madameatalay Rasimeyasar biz 8+6 olduk ama dünden beri çok karnım ağrıyor böyle regl ağrısı gibi. Hamişler sizde yaşayan oldu mu böyle ağrı?
Crescenttt Madameatalay havalar soğuk üşütüyor olabilirsin ama şiddetli olmasa da evet hafif ağrılar oluyor
Fnurmucize Merhabalar benimkide 14 Nisan gözüküyor doğumum benimde kasıklarım çok ağrıyor ve kabızlık problemim çok fazla
Madameatalay Kızlar bir haftadır karnım ağrıyınca bugün doktor idrar tahlili istedi. Ve idrar yolları iltihaplanması olduğu çıktı. Suya atılan toz ilaç ve ağrı kesici buscopan yazdı. Sizinde bilginiz olsun bol su içilmeli dedi birde.
Maya2606 Selamlar midem bulanıyor sizlerin nasıl gidiyor 8 haftalık benimki . Whatsup Gurubu var ise beni de ekleyebilir misiniz instsgram adresim gulnazgunesaykas