Lucky123 Meliskorhanergen allah bağışlasın cnm özel değilse bebeğin kğ ve boyu kaçtı belki zayıf olduğu için gelemiyor du bebek bilmiyorum da bazıları öyle diyor
Medinemedi Meliskorhanergen canım allah analı babalı büyütsün valalhi aynı durumu yasıyorum seninle suan yarın sezeryan diye yatacağım ama suni sancı verdireceğim içim rahatladı biraz okuyunca inşaşlah bende sezeryanda girmeden normal doğurabilirim
DilaraEmrah Meliskorhanergen plasenta çıkar çıkmaz sudan alması gerekiyormuş, sudan derken? Ben anlamadım(( bu mevzuyu açıklarmısınız
Meliskorhanergen DilaraEmrah rahmin toparlanması için Meryemana otunun doğumdan hemen sonra Sudan çıkması lazımmış bize de bilen ebeler söyledi
Medinemedi Ftlyztrk1 bende yaptırsam olur yani bendede yok kırk+2deyim yarın gidcem doktora sezeryan diye işte ama ben suni falan yapın dicem senin dediğinde diyeyim
Meliskorhanergen Kerime47 ben son hafta her gün yürüdüm zorla da olsa ama maalesef hiç bi faydası olmadı 😓
Htce Meliskorhanergen meryem ana otunu suya koyup dua mı okuyosun tam olarak anlatirmisin o kısmını 😊
Ftlyztrk1 Medinemedi bence de söyle canım ama sen bekleyebilirsin benim suyum azalmış bir de bebeğin kilosu fazla o nedenle erken oluyorum
muallime_ Meliskorhanergen Rabbim anneli babalı büyütsün hayırlı ömrü olsun inşAllah tatlim 🌸 Meryem Ana otunu nereden aldınız?
muallime_ Meliskorhanergen Hacdan getirdi mi canim illa Hacdan getirilince mi oluyor aktaran alsak olur mi?