SimayLina Kızlar ya kimlerde Doğum korkusu var biliyorum hepimiz korkuyoruzdur ama çok değişik bir duygu ya 😮 nasıl doğuracam diye geceleri uyuyamıyorum bile
Handeaslan39 SimayLina düşünme düşünürsen doğurtmazsın canım ilk gebelıgımde öyleydi ama sımdı ikinciye hamileyim korkmuyorum açıkcası daha güçlüyüm aksine 🙂 Korkma herşey olup bitiyor zaten evladını görünce korkun geçiyor 🙂🙂
Kurtum SimayLina canım internet e müslüman anneler doğum hazırlık yaz. Çıkan yazıları oku. Ben de öok korkuyordum bunu ebe bi arkadadım tavsiye etti ve süper işe yaradı. Şimdi doğrabileceğime inanıyorum. Muhakkak oku ve yararı oldu mu olmadı mı diye bana geri dönüş yaparsan sevinirsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun ☺
EsraAykzdemir SimayLina canım en iyisi düşünmemek. Şimdiden strese sokma kendini rahat ol. Emin ol tahmin ettiğinden daha dayanıklısındır. Ben kan dahi aldırırken ruhum çekiliyo o kadar korkarım normalde ama doğumu hiç düşünmüyorum Allah büyüktür🙏🏼
Busranagme SimayLina korkma 😀 Psikolojini şimdiden bozmuşsun abartma bence . Cok heyecanlı bir durum sadece , düşünsene minicik bir pamuk verecekler kucağına be korkusu 😀💃🏻
SimayLina Handeaslan39 ya evet Eminim ki öyledir. Ama o sancılar onun çıkış anı bilmiyorum nasıl olcak kendimi hayal edemiyorum 🤦♀️
Ozlenenclk Handeaslan39 benimde ikinci ama korkuyorum aslında sadece o ameliyathaneye girmek Yok mu ondan korkuyorum yoksa acısı sancısından değil
Handeaslan39 SimayLina zaten o an sen doğsun diye dua edeceksin canım ben normal Doğum yapmadım ama anlatanları söylüyorum merak etme güzel geçecek ve Doğumun nasıl olacağını düşünme 🙂 Güzel geçecek de 🙂🙂
Ozlenenclk Handeaslan39 he bide sondası var 😞😞 ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem keşke bayıltıp getirseler ameliyat haneye 😂
Ozlenenclk Handeaslan39 allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin ama o korkumu nasıl yenicem bilmiyorum
CemalSedaYesildag Bende aşırı korkuyorum o yüzden normal doğum yapamıcam sanırım hergün doğum hikayeleri okumaktan video izlemekten iyice korkar oldum 🙁
SimayLina CemalSedaYesildag ben hiç izlemedim video falan ama nasıl doğurucam diye geceleri uyuyamaz oldum. Birde az kaldı son 6 haftam 🤦♀️
CemalSedaYesildag SimayLina allah yardımcın olsun bir şekilde doğcaklar zaman yaklaştıkça benimde korkularım artıyo
aysegul1414 SimayLina bunları düşünüp kediniz strese sokmayın benim ilk doğumumda normal olcak diye suni sancı verdiler bütün çabalara rağmen olmadı açılmam olmayınca sezaryana aldılar çektiğim acı kaldı ozamanlar sondayı bile bilmiyodum canlı canlı taktılar pek bisey hissetmedm sonra ameliyathane ye aldlar komple narkoz verdiler kendime geldiğimde yavrumu gördüğümde ise herşeyi unutmuştum şuan ikinci doğumum olcak benimde 6 hafta kaldı tek düşüncem evdeki oğlum iyi bakabilecekler mi ben yokken onun dışında bi düşüncem korkum yok sizde içinizi rahat tutun Rabbim yardım eder🙏
SimayLina CemalSedaYesildag amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🙏
Pink Benim de ilk günden beri korkum, sırf korkudan suda doğum yaptıracak hastane doktor arıyorum. Suda doğum fikri rahatlatıyor ama henüz bulabilmis değilim. Olmadı alsınlar sezaryene dayanamam ben diyorum 😐
TubaAydin Pink canım florence nightingale istanbul suda Doğum yaptırıyor fiyat aldım 25 bin tl fiyat sorun değilse Bilgin olsun özel sigortan var ise karşılıyorsa daha iyi tabi
Damla________ Kurtum ben okudum valla bilinçli olmak çok önemli ayrıca kolaya kaçtığımız icin sezeryan çoğaldı istek arttı halbuki şimdi herşey kontrollü gidiyor allah nasip ederse bende normal olmasını istiyorum 🙏
Deris Bakış açınla alakalı canım korkun acıdan korkuyorsun birde şöyle düşün günahlarına kefaret oluyor bir kadının Doğum yaparken çektiği acı sancı ağrı hepsi birde öyle düşün ben öyle düşünüyorum ve inşAllah Rabbim normal ve sağlıklı bir Doğum nasip eder