Mehtap1803 Kızlar adetime 8 gün var kasık agrım siddetli bas ağrısı göğüs hassasiyeti vardı kan testi yaptırdım 0.100 cıktı kan degeri yükselirmi erken yaptığım içinmi böyle bir sonuc cıktı
Oz-gu Mehtap1803 canım 48 saat geçtikten sonra kan ver bende gebeliğimde 128 çıkmıştı beta 2 günde bir kan verdim arttı
__birafitap__ Mehtap1803 canım benim geçen hafta salı günü benimde 0.100 cıktı adete 3 gün varken şimdi 6 gün geçiyor dün tekrar kan verdim 4.8 olmuş ama doktor arada kaldi ne negatif ne pozitif diyebilirim dedi😑😔 o yüzden üzülme yükselir insallah💕
ecemtmr Mehtap1803 belli olmaz canım benım de adete bir hafta kala 0.100 cıkmıstı adetten 3 gün gecınce 26 ile gebelik öğrendik hayırlısı inşallah vardır 🙏🏻
Ednrr __birafitap__ sende geç yumurtlama olcak bence canım bendede öyle oldu 6 gün geciktim 3.7 çıktı yok dedi doktor 10 gün geciktim 21.40 çıkmıştı
Mehtap1803 Ednrr ayy inşallah yaa gecen ay kimyasal gebelik gecirmiştim doktor gec döllenme demişti ama bu ay gec döllenme olmaz diye düşünüp test yaptırmıstım
Mehtap1803 Oz-gu adet gününe iki gün var iki gün sonra kan tahlili yaptırıcam inşallah yükselir bu sefer sonuclar
baltacirahsan Mehtap1803 erken yapmışsınız bende de öyle oldu adetim bir gün geçti bir kaç gün daha gecikirse kan testini tekrarlayacağım🙏
baltacirahsan Mehtap1803 bende bekliyorum rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin🙏
Nnurmehmet Mehtap1803 Canım insallah hamilesindir sana umut olsun ben adetime 1 hafta kala 0.100 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi adetimin 2.günu olmayinca tekrar kan verdim 203 cıktı çok şükür 9.haftadayım şuan Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🌸
Mehtap1803 Nnurmehmet inşallah ya sizi böyle gördükce umudum artıyor rabbim inşallah banada isteyen herkesede nasip eder
Esarikay Mehtap1803 canım benimde öyle oldu. 15 temmuzda b HCG 0.100 çıktı demek ki yokmuş dedim adetime 12 gün vardı. 24 temmuzda 291 çıktı 28 temmuzda 1641 cikti. Döllenmiş yumurta rahime yerlesmeden HCG artmiyormus. O da 6-10 gün arası sürüyormuş. Biraz bekle sonra tekrar test yaptır bence
Birranne Canim bende adetimden 7 gun once yaptim 0.1 cikti yani negative sonra tekrardan adetimden 4 gun once yaptim 22.4 cikti ondan 1 hafta sonra tekrar yaptigimda 1446 ydi 😍 insallaaaah hamilesindir🌹