burcus Merhaba hanımlar, bugün kontrolde rahim ağzı uzunluğu 2,65 çıktı sizce erken doğum riski var mı? Daha 33+1 biraz endişelendim de😓
Sheida burcus Rahim ağzı uzunluğunda alt sınır 25 mm. Siz baya kolaylamışsınız gerçi. 33’ü görmüşsünüz. Bundan sonra yorulmamaniz ve bol bol istirahat etmeniz gerekiyor sanırım. İns zamanında sağlıkla gelir bebisiniz 🐣
R_abia burcus sınır 25 mm benimde 13 mm kadar düşmüştü 🙄 bol bol istirahat et büyük ihtimal progestan vermiştir sağlıkla kuacağına alırsın inşallah zamanında ☺️
Suna_Aysal Konul_Nilay normali nekadar tam olarak bilmiyorum ama benim 41di ilk haftalarda suan 33 ve doktor iyi diyor.
esra1907 burcus cidden hepsi psikolojik ve erken doğumdan korktuğun için benim 31+6 da gelmek istedi oğlum şimdi 34+3 olduk düşün yani 😂
Suna_Aysal Konul_Nilay allah allah nedenki benim doktor gayet iyi hic bir tehlike yok demisti haftaya göre degisiyomuki acaba
Sheida Konul_Nilay ben de serklaj oldum. 12 gün oldu. Dışarıya hiç çıkmıyorum hep evdeyim. Genelde de yatıp dinleniyorum. Ama bazen evin içinde çok ayakta kalıyorum farkında olmadan. Siz neler yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor vakit?
Konul_Nilay Suna_Aysal yok cnm telaş etme.ben önlem amaçlı yaptırdım çünki önce düşüyüm olmuşdu.ama her defasında doktora sor.burda okudum bayanlarda çok gezib yürüyen bayanlarda kısalma oluyo.kaç haftalıksın?