MucizeAnnesi3545 M-Ali hiç hareket etmediği gibi hareketler yapıyo öyle yapınca, resmen pıt pıt pıt diye vuruyo
SalihaSomuncu5 Ozgee_ benimki sirt ustu yatinca cok hareketleniyor. Ama bazende boguluyorum derhal yana donmem gerekiyor
defne55 Ozgee_ valla ne tarafım denk gelirse o tarafıma yatıyorum hanım efendi rahatsız olursa benide rahatsız edip uyandırıyor zaten 😂
minikkurabiyem2019 wishoflove dinledim canım onu ben sola yattıgında hareketlenir sanmayın ki cocugu rahatsız ediyorum diye demişti keyfi yerinde diye konusmustu ama sol dedi sag demedi sanki. Tabı sagada yatılır yoksa nasıl uyuyacaz bu bel agrısıyla . 😌
minikkurabiyem2019 Ozgee_ bende sag sol yatıyorum canım ama cok agrıyo devamlı donmek istiyorum dönerkende oturuyorum oyle donuyorum ama bazen uyku sersemligiyle kalkmak bile istemiyorum dırek dönüyorum acaba sakıncalımı kızlar bilen varsa yazaın merak ediyoruö
minikkurabiyem2019 wishoflove ay bendede olmaya basladı gece biraz kendime gelince sırt ustu yatıs pozısyonda buluyorum kendimi 🙄 ama canım skılıyo acaba bebege bişi oldumu diye düşünüyorum sonra☺️
[silindi] wishoflove evet onun bu konu hakkında videosu vardı ben de izlemiştim sağ ve sola yatılabilir diyordu