Humakusu Neslihant bugün yine muayene oldum karından ultrason ile rahim uzunluğum iyi rahim açılmam da yokmuş rahim ağzı kapalı dedi ama neden bu sık sık kasılmalar
Neslihant Humakusu bnmde rahim agzi uzunlugu iyi ama yumusama var ve acikligim 2 cm. Kasilmalarin icin nidilat ve magnezyum vermedmi
Humakusu gulsenkonakli inşallah canım erken Doğum riski var demiyorlar zaten sadece sancı çıkıyor minik Sancılar diyorlar rahim uzunluğum 34 fahim ağzı da kapalı dedi doktor bugün ultrason ile karından bakıp
gulsenkonakli Humakusu aynı durum bende 27. Haftada başlamıştı kızım 39 a kadar bekledi, bol istirahat bol su arada serum, proluton iğne ve adalat haplarla😊 sizin de zamanını beklesin inşallah bebeğiniz🙏🏻
Humakusu Nilveannesi10 rabbim yardımcımız olsun hepimizin canım mevlam sağ Salim kavuşmayı nasip etsin
Duygu19031903 Humakusu canım kasılma nasıl oluyor anlatırmısın? 16 haftalığımda sabah kanamam oldu doktor rahim kasılmıa olabilir dedi magnezyum verdi
Hfsskbr Humakusu 35.haftada su yetersizlilignden alinmsti ilk kizim su an 6 yaşında. Sadece 2 gun kuvezde kaldi tedbir amaçlı. Güzel düşünün güzel olsn ama kasilmalar bende de cok var bende 34. Haftadayim adet olacak gibi ağrılarım var
Humakusu Hfsskbr ay bazen bende de oluyor resmen yüzümden anlaşılıyor afedersiniz vajinanın üst kısmında Ağrı desem değil sızlama gibi değişik huzursuz edici bir şey
Humakusu Kovaburcu yani işte ben mi evham yapıyorum bilmiyorum bazen çok canım yanıyor böyle kasılınca erken Doğum riskinden hiç bahsetmedi doktor 3 farklı doktora muayene oldum bir de hepsi gayet sakin kendi doktorum izinde olunca nöbetçi doktorlar baktı farklı zamanlarda
Humakusu Duygu19031903 durduk yere karın sertleşiyor sanki Bebek bir yerde toplanıyor gibi 30-35 saniye sürüp geçiyor bazen ardı ardına bazen de seyrek olsa da tekrarlıyor
Duygu19031903 Humakusu ben şuan 16 haftalık bebeği hissetmiyorum ki , benim yaşadığım sizinkisi gbi değil ama anlamadım🤷♀️
gezentianne Humakusu Arkadaşım 30 haftalık dogum yaptı 1500 gram bebeği bi süre küvezde kaldı şimdi 1 yaşında maşallahı var
Humakusu Duygu19031903 bunu anlamak için nst ile bakması lazım ama erken haftalarda bağlamıyorlar mı onu bilmiyorum
Humakusu Neslihant adalat ve magnezyum kullanıyorum 5 gündür başladım adalat almaya ama pek farkı yok
Humakusu Neslihant bir de vajinal bakmadı bana karından baktı rahim ağzın da kapalı dedi böyle de anlıyorlar sanırım