Sarem Kalpatisim özel bi nedeni yok canım beni gerçekten düşünce olarak çok rahatlatan ve güven veren bi doktor zülal hanım. Maneviyat bu durumlarda çok önemli bilimsel konuşmayı zaten her doktor yapıyor.
yigitmom_ Kasım anneleri vakitleri nasıl geciriyorsunuz çünkü bende zaman kavrami durmus sekilde 25. Haftaya girdik ama 40. Haftaya daha cokkkk var sabırsızım normal hayatimda da😂
Denizay yigitmom_ bende de tam tersi durum. Ne cabuk 24 hafta oldu daha dün 20ydi gibi geliyor. Zaman cabuk geciyor. Beni telaş ve korku sarıyor 🙈🙈
Demirleblebi yigitmom_ bende çok sabırsızım. Hem hamilelikte bir süreç yaşa tadını çıkart diyorum hem de bir an önce zaman geçsin kucağıma alayım istiyorum.
Fureya yigitmom_ evin işleri sağolsun, hiç bırakmıyor peşimi. Bugün bir ayran yapayım diye dolabı açtım, dolap kapağı indi aşağıya. Cam topla, buzdolabını çek, sil, süpür nasıl akşam oldu anlamadım😣 darladı beni bu işler a bacılar..
Demirleblebi bebegimyolda_ bizde çoğu şeyi aldık. 30’a kadar her şey alınmış bitsin istiyorum. Ondan sonra yerleştirme yıkama ütüleme Faslı başlayacak. Ağırlaşmadan alış veriş bitse iyi olacak ama al al bitmiyor.
yigitmom_ Demirleblebi ya esime kalkta besik alip kuralim diyorum Allahtan adam sakin de beni durduruyor😂
yigitmom_ Fureya ooo kolay gelsin de dikkat et kendine canim Allah muhafaza bir yerine birsey olmasin
Sarem Kalpatisim özel bi nedeni yok canım beni gerçekten düşünce olarak çok rahatlatan ve güven veren bi doktor zülal hanım. Maneviyat bu durumlarda çok önemli bilimsel konuşmayı zaten her doktor yapıyor.
Demirleblebi yigitmom_ biz kurduk bile. 😂 Beşiğini aldığımız gün eşim dayanamadı kurdu. Hatta boş beşiğe ninni söyledi şapşik yarim😂
Melekkirbas Bizde 23+6haftaligiz.en son geçen hafta 660 gram 30 sntim dedi doktorum.doğum 20 kasim gibi kismetse 😄👍
Glrtgba bebegimyolda_ 26haftalığım kıyafetleerı tamam şampuanı kremleri tamam odası ve bebk arabası ve kendi ihtiyaçlarım kaldı