Cburc Bugun tam 24 haftalık olduk oğlumla ❤️💙🐻Allaha sükür onu beklemekten başka derdimiz yok 🤗 Anne yanı beşik Kıyafetleri tam hepsi alındı Taşıma sepeti Ana kucağı Lohusa tacı ve terliği Hediyelik yaptırcam 3 tane 1ini yaptırdım Banyo seti Oyun halısı Şampuan krem losyon deterjan yumuşatıcı Sadece şifonyer ve gardırobu halı vs daha almadık annemi beklıyoruz😍
annevebebek17 MucizeAnnesi3545 haklısın canım baslicam yavas yavaş almaya nerden baslicam bilmem eksikleri liste yapmam lazım unutmamak için 😄
Satiii Sanırım aranızda en büyük benim oğluşum 😌 26+6yız doktor bişey demedi ama programda muhtemel Doğum tarihi 4 Kasım diyor. Geçen haftaki kontrolde 1007gr olmuş dedi 🤰🏻Kuzumun kıyafetlerini gördükçe almaya başladık onun haricinde başka birşey almadım henüz. Şu zamana kadar çok şükür hiç zorlanmadım ama artık vücudum yanmaya başlıyor eşim dokunup dokunup ateşin mi var senin diyor ayaklarım yanıyor birde yediğim boğazımdan inmiyor sanki mide yanması mı desem hazımsızlık mı desem rahatsız ediyor. var mı sizde de bu şikayetler
Busraoz Satiii Var o boğazda takılı kalıyor ne iniyor ne çıkıyor bide yakıyor 😒 25+5 ben de son 4-5 gündür böyle bir yanma sorunum var
elf0 Satiii benim de akşam 7 den sonra ne yesem öyle oluyo aynen sanki boğazımda kalıyo inmiyo çok rahatsız ediyo aç olsam da yeniyorum artık 7 8den sonra hiçbişey. 24+3 olduk biz de kızımla 🥰🤗 sadece odasına dolap şifonyer ve bebek arabası aldık başka da hiç bişey almadık bir sürü de ıvır zıvır almak gerekiyo ama geç mi kaldım bilmiyorum ekim gibi alsam çok mu geç olur ki 🤔
Berna1907 Satiii bende bugun 26+6 oldum kızımla😍 kıyafetlerini aldım bebişin şimdi odasını yapmaya başladım🥰
_busra Bizde 24+2 olduk oğluşumla. Sadece görüpte hoşuma giden bi kaç kıyafet aldım. Onun dışında asıl alışverişi 30 lu haftalarda yapmayı düşünüyorum Allahın izniyle 😊
Yigitbebek Busraoz çok şükür öncesinde bizde sorun yaşamamıştık tamamen aynı gibiyiz 😂❤️💪 inş bundan sonraki süreçte daha zorlaşmadan güzel geçer
BiDunyaMutluluk 12_yil_sonra evet canım erkek Allah izin verirse 😍 senin cinsiyet belli mi genelde erkek diyorlar sorduğum herkes 🤭
Baloglummmmm Bizde 23+0 ız oğlusum gelıyor 10lu 5 li takımlar aldım, baya bi zıbın aldım, biberon , deterjan, anne yanı yatagı falan hazır koyafetlerının yarısından fazlası nerdeyse hazır ama odamız ve bebek arabamız yok arastırma içindeyim 👋😊
Sermec Postunuzu gördüm yazmak istedim eger bebeğimi kaybetmeseydim bende sizin gibi Kasım annesı olacaktım nasıp boyleymış eger rabbım bunu nasıp ederse inşallah nısan da anne olcam Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah sag salım yavrunuzu kucagınıza alırsınız 🙏