ayseguloks Kızlar bebek istiyorum adetime 2 gün var , kasığımda ağrı aşırı uyku halsizlik mide bulantısı falan yaşıyorum yada psikolojik olarak bilmiyorum :( ama bugün adet olucakmışım gibi karnımda ağrı var böyle yaşayıp hamile olan var mı ?
ekara ayseguloks bazen belirtiler psikolojik bazen de gerçektir. Her insanın hamileliği farklıdır o yüzden başkalarının yaşadıklarıyla sizinki aynı olmaz. En güzeli gidin kan testi yapın adete 2 gün kaldıysa gebelik olup olmadığı çıkar
baltacirahsan ayseguloks İnşallah hamilesinizdir. Bende sizin gibiyim ama regleye daha var diye bekliyorum.
Denizkasalll ayseguloks aynı şeyleri bende yaşadım ve dün adet oldum çok ümitlenmemeni tavsiye ederim üzülmemen açısından çünkü böyle bekleyip herşeyin altında bişey arayıp heveslendiğimiz zaman adet olduğumuzu görünce tam bir hayal kırıklığı oluyor. Herşey gönlünce olsun umarım vardır
Denizinannesi1 ayseguloks canım adetine 14 gün kala hamile kalmak için şansın çok yüksek diye biliyorum bende adetime 14 gün kala ilişki olmuştu adetim 2 gün geçti test yapmıştım pozitifti şu an 28 haftalik olduk çok şükür
ayseguloks ekara sagol canım çok istiyorum her ay hüsrana uğramak istemiyorum, artık test yapmaktanda çekiniyorum negatif çıkmasını görmek istemiyorum
ayseguloks Denizkasalll aynen bende o yüzden yoktur diye düşünüyorum kötüsünü düşünüyorum iyisi olursa mutlu olurum en azından :)
Denizkasalll ayseguloks ve sana arkadaş tavsiyesi eğer ki adet olursan direk ovülasyon testi sipariş et. Ve yumurtlama günlerini takip et o günleri değerlendir. Ben bu ay adet olmadan önce ovülasyon testlerimi aldım sağolsun aldığım kadın hergün takip edecek nasıl kullanmam gerektiğini herşeyi detaylı anlattı adetim bittiğinde hemen başlayacağım üç ay normal denedim hiç bir test birşey kullanmadan yumurtlama günümü yakalıyamamışımki hamile kalamadım. Bu ay onunla deneyeceğim ilk denemede hamile kalan %80 araştırmanı tavsiye ederim canım
ayseguloks Denizkasalll bende nasıl kullanıcağımı bilmiyorum nerden ne marka sipariş ettin bende adet olursam sipariş vericem
Denizkasalll ayseguloks https://i.hizliresim.com/yG3vN0.png Bu sayfadan aldım bugün geldiler kurban bayramına kadar al istersen bayramda adet olursan bayram sonrası çok yoğunluktan adetin bittikten sonraya denk gelebilir 20 adet ovülasyon testi + 2 adet genelik testi 45₺ 30 adet ovülasyon testi + 4 adet gebelik testi 65₺
Denizkasalll ayseguloks adetin bitince hemen başlatıyorlar çünkü oyuzden bende adet olmadan önce aldım dünde adet oldum zaten iyi denk geldi 😌
Esrabekir Denizkasalll canım bende ordan aldım gerçekten ilgileniyor adet olacağımı anladım dayanamadım aldım. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı suan 3 gun geciktim hala bekliyorum olsada yapsam diye bide aklımda bulunsun yumurtlama gördüğün gün beline yakı yapıştır benim kuzenim boyle hamile kaldi
ayseguloks Denizinannesi1 bende telefonuma regl takvimi indirdim ordan takip ettim yumurtalama günümü denk getirmeye çalıştım ama bilmiyorum
Minoo01 ayseguloks adetime 1 gün kala bel ağrısı ile başladı. Uykumda vardı. Bulamtım ilerleyen aylarda başladı. İnşallah hamilesinizdir 🙏🏼