Kubrakocerr Merhaba Kızlar bi bugün 15+3 olduk sadece karnınım altında çok hafif şişlik var acaba ne zaman büyücek sizler kaç haftalıksınız çıktı mı karnınız😍
sevval55 Kubrakocerr benimde portakal gibi dokununcada şiş😀 ama henuz oyle belirgin bir karın yok bende bekliyorum
Thrmt_19 Kubrakocerr benimki 19 haftalikken belli oldu farkedildi. 20 haftaligim karnimi goren sasiriyo fazla yok haftana gore diyolar.😊 boyum uzun ondan galiba
Tazeanne0134 Kubrakocerr valla ben zaten kilo hamile kaldım ama azcık çıktı benim 14+4 haftalık hamileyim
Biyolog 18 haftadan sonra o şişlik artıyor. 20 den sonra daha belirgin artık eski kıyafetler olmuyor. En azından benim öyle canim alt bedenim 1 beden karından dolayı buyudu
Kubrakocerr Biyolog Bende sürekli o şişliği kontrol ediyorum sanki küçülüyor gibi yada ben çok evham yapıyorum her gün acaba burası ne zaman büyücek diyorum😍
Emellezel Kubrakocerr aynen canımm benimde öyle kendi göbeğim var hafif onun dısında bisey yok artık büyüsün ya ☺️ Böylede insan çok tuhaf oluyor sanki hamile değilmişim gibi
DeryaKryln Haftadan sonra birden şişti 19. Haftamdayım fazlasıyla belirginleşti. Ki hiç kilo almadım aksine 5 kilo verdiğim halde belirginleşti.
Kubrakocerr DeryaKryln Bende hemen o haftalara gelebilsem sanki o şişlik büyümüyorda bana küçülüyor gibi geliyor 😔
Emellezel Kubrakocerr bel ağrın var mı canımm benim belimin ortası oturup kalkarken falan ağrı yapıyor kuyruk sokumuna doğru
Kubrakocerr Thrmt_19 Bende o çok tedirgin oluyorum valla o şişlik hiç büyümüyor diye ama herkes 19 demiş inşallah o günler bana da hemen gelir😍