Ygll Haftama kadar benşm de neredeyse yoktu söylemesem kimse de bilmiyodu hamile olduğumu. 30 haftadan sonra pıt diye çıkıverdi :) şimdi 37. Haftadayım fiziksel yapıya göre değişiyo herkesin
Akyuz61 kertenkeleannesi bende 16+4’üm ama karnım yok gibi birşey 58 kiloyla hamile kalmıştım. 59 kiloyum şuan. Ama göbek yok 🤷🏻♀️Kilolarımız ve haftamız hemen hemen aynı diye cevaplaamak istedim 😂
Sampiyonn 14+ 4 üm 65 ile hamile kaldım 3 kilo aldım daha şimdiden her yerimde ödem var gibi midem şişiyor göbeğimde Belli oluyor dar giyince 🧐 acaba çok mu hızlı gidiyorum.
Sampiyonn Meltemkskn e aslında çok yemiyorum hatta artık hemen tokluk hissi oluyo🤔 ilk zamanlar midem aşırı bulandı onu bastırmak için çok yedirttiler tabi bir de iki canlısın olayı var 🤣inşallah yavaşlarım kilo konusunda
Denizz03 kertenkeleannesi bende 17+2 haftalık hamileyim ilk öğrenmeye gittiğimde 59 kiloydm 64 olmuşum 4 ayda 5 kilo almışım doktor cok fazla yiyosun doğumun zor olur bu şekilde devam edersen dedi kendimde belli değil kilo aldığım ama göbek cıktı benimde 😊🌺
Tubahira Denizz03 aynı gidiyoruz :) bende 17+3 üm Benimde göbeğim çıkıyor artık 5.aya girince hızla başladım kilo almaya
CansuDRY Meltemkskn İlk gebeliğimde 20 den sonra çıktı. Şimdi ikinciye hamileyim. 14 ten sonra çıktı. Aynı kişide bile değişiyor.