Meltemkskn Kızlar ben 4 aylık hamileyimde merak ediyorum göbeğiniz kaçıncı haftada çıkmaya başladı bilgilendirir misiniz??
kertenkeleannesi Meltemkskn bende 16+2deyim karnım baya çıktı ama zayıf olduğumdan olabilir😄 59kiloyla hamile kaldım şuan 64kiloyum ama sadece göbeğim var kilo almadım😬
Sevo9090 Meltemkskn ben de 14+4 üm ama 1 haftadir karnim var. Sanırım hem ikiz olmasindan dolayi hem de ince bir yapım vardi ondan. 2 kilo aldim ama karnim belirgin.
Cansn Meltemkskn 8.ayımda göbeğim belli oluyordu o da dar giyindiğimde yapı meselesi canım. Ben çok istedim koca göbüşüm le geziyim diye öyle olmadı
Biryabanci1 Meltemkskn 25 haftalık olucam yarın☺️ 2 kilo diyelim ☺️ Ya canım dikkat et yemene benim bünyemle alakalı kilo almam ben yiyio kilo almayanlardanım da 🤷🏼♀️
Akyuz61 kertenkeleannesi bende 16+4’üm ama karnım yok gibi birşey 58 kiloyla hamile kalmıştım. 59 kiloyum şuan. Ama göbek yok 🤷🏻♀️Kilolarımız ve haftamız hemen hemen aynı diye cevaplaamak istedim 😂
Denizz03 kertenkeleannesi bende 17+2 haftalık hamileyim ilk öğrenmeye gittiğimde 59 kiloydm 64 olmuşum 4 ayda 5 kilo almışım doktor cok fazla yiyosun doğumun zor olur bu şekilde devam edersen dedi kendimde belli değil kilo aldığım ama göbek cıktı benimde 😊🌺
Esraygtf Ben 20. Haftalık hamileyim 51 kiloyla hamile kaldım 3 kilo aldım karnım şuan baya belirgin. 16. Haftada dısardan anlasılcak şekildeydi
haklisinesracim Meltemkskn benim 30 a kadar hiç cikmadi çok üzülüyordum bosuna hamile kiyafetleri aldim diye ama 30 dan sonra birden bir hafta içinde büyüdü herkesin degisiyor
Kubuuu1 Meltemkskn iç karnınız genisse daha belirgin olmayabilir ben de 16+2 deyim minik çıkmaya başladı daha ama akşama kadar yiyip içince 6-7 aylık gibi oluyor 😂
Ezgia_ Yedinc Meltemkskn 32den sonra hamile olduğum anlaşılıyordu totalde 6 kilo aldım tamamen yapı meselesi canım🙂
Kubuuu1 Meltemkskn kabızlık geçti çok şükür ilk üç ay çok daha fazlaydı hayatımda ilk kez yaşadım hatta kabızlık ama şimdi rahatladım çok şükür artık kendi karnımı daha rahat görüyorum sabah yok gibi hatta ☺️