gizemaydemir_ sevval55 Ben kendimi biliyorum zaten hamile miyim diye gitmedim sadece değerim neden sıfırlanmadı hala bir sorun mu var acaba diye sormaya gittim gebelik başlangıcı olabilir dedi mantıksız geldi doktorlar garip
sevval55 gizemaydemir_ 0.5 sıfır bir değer aslında canım 0-5 arası normal karsılanıyor dediğim gibi benim hep 2-3-4 cıkardı
Julej gizemaydemir_ yani 27sinde bittiyse adetin olma ihtimali var.bende adet bitince hemen kalmışım değerim 0.7ydi 20 gün sonra baktırdım 4000lere çıkmıştı olabilir yani olmaz diyenlere aldırma Benim de öyle oldu
Blackkcat gizemaydemir_ olmadı canım,regli olmuştum zaten,bi sonraki ay gebe kalmıştım onunda kalbi durdu 10.haftada,şimdi tekrar düşünüyoruz nasipse
Mrvkrc gizemaydemir_ bende kurtaj oldugum ay hic adet gormeden gebe kalmistim degerim 1500lerdeydi ama doktor bana bi onceki gebeliginden kalma deger olabilir hala deyip tekrar test yapmisti sende 05 e nasil gebe olabilirsin dedi anlamadm cnm. Sen yokms gibi dusun varsada sana supriz olsn.
gizemaydemir_ Julej Ben hep kürtajdan kalma bir değer diye düşünüyorum gebe olma ihtimalini hiç düşünmedim tamam korunmuyoruz ama bu kadar çabuk kalmam heralde diyorum Allahım hayırlısını versin sizin adınıza çok sevindim
gizemaydemir_ Gulmira Olumsuz bir sonuç görmekten korkuyorum o yüzden onada cesaret edemiyorum ama yoktur ya yapmicam 🙏🏻
clmmmmm gizemaydemir_ ama 0.5 negayif oluyo doktor niye öyle bişey dedi acaba bidaha kan ver artış vrmı