Humakusu Zynp_hsy muayene oldum canım ama vajinal muayene yapmadı ultrason ile yaptı ölçümlerimi rahim uzunluğum normalmiş rahim ağzın da kapalı dedi ama kasılmalar için bişey demiyor ben anlamıyorum ya
Zynp_hsy Humakusu anlamak mı istemiyorlar dr lar nedir 🤷🏻♀️ 34 haftama girdim yarın bende kontrolüm var kasılmalar aşırı çok bende de bakalım ne diyecek
Gulchirai Humakusu bu çatı muayenesi olayı özel hastanelerdemi yapılıyor biri beni aydınlatabılır mi ? Devlete gdyorum muayeneye 35 . Haftam bitmek üzere sancım çıktı hiç çatı matı demedı Doctor bey 🤖
Humakusu Gulchirai normal Doğum yapma ihtimali olan herkese yapıyorlar aslında ama ben duymadım hiç özelde yada devlette diye ayrıldığını
Humakusu Zynp_hsy risk görse salmaz her halde ne bileyim bende rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama çok yaşayan var bunu bakılınca bugün hastanede bir bayan 30. Haftamdan beri yaşıyorum 38 haftalığım şuan dedi
Deletedmom139 Humakusu cinsel iliskide nasil anlik birlesmede sizlama oluyor bunda da böyle 5 kere bakildi suana kadar kasmadigin sürece 0 problem kasarsan canim acir
Humakusu Deletedmom139 ya İnan’ın tüp bebek yaptırdım vajinal muayene 50 kere olmuşumdur ama bu açıklık muhabbeti beni benden alıyor sonuçta vajinal muayenede koca ultrason ile bakıyorlar bunda sadece 2 parmak ama işte gelde korkularıma anlat bunu 🤦♀️