Humakusu Kızlar 33+3 deyim 1 haftadır bi gün az bi gün sık sık kasılmalarım oluyor doktorum izinli başka bir doktora yönlendirdi açılmam var mı diye bakacaklar çok korkuyorum gece hiç uyumadım desem yeridir bilgisi olan yazabilir mi
hunilimom Humakusu hiç korkulacak bise değil ne kadar kasarsan tekrar tekrar canın acır hemşiren yada doktor kim edecekse gelince derin nefes al 10 a kadar say ve bitti 10 saniyelik islem bitti ondan sonra
Esraslancan Humakusu Bünyesel mi bilmiyorum, ben de çok korkarak gittim hiçbir şekilde Ağrı hissetmedim.
Gulchirai Humakusu bu çatı muayenesi olayı özel hastanelerdemi yapılıyor biri beni aydınlatabılır mi ? Devlete gdyorum muayeneye 35 . Haftam bitmek üzere sancım çıktı hiç çatı matı demedı Doctor bey 🤖
Deletedmom139 Humakusu cinsel iliskide nasil anlik birlesmede sizlama oluyor bunda da böyle 5 kere bakildi suana kadar kasmadigin sürece 0 problem kasarsan canim acir
Gizemta Hiç korkmana gerek yok bende geçen hafta çatı muayenesi oldum 10 sn sürüyor hiç acımıyor. Burda anlatılanlara bakınca heralde doktorla ilgisi var diye düşünüyorum.
Humakusu Gizemta uykularım kaçtı bir de açılma varsa diye korkuyorum sanırım haftam çok ilerde değil İnan’ın kalbim çıkacak gibi doktoru da hiç tanımıyorum nasıl biri bilmiyorum bir arkadaş gitmişti çok bilgili dedi ama bilemiyorum muayene sonrası lekelenme vs yaşadınız mı
Pnrhmz Humakusu 38. Haftada oldum daha doguma yakın olduğum icin muayeneden sonra 1 2 gun kahverengimsi lekelenme oldu ama normalmiş korkma olursa da. sancın olmadığı sürece sıkıntı yok zaten açılman yoksa hiç sıkıntı yok korkulacak birseyde degil 10 saniyelik bi durum kendini cok sıkma yeter😊
Humakusu Pnrhmz Ağrı şeklinde sancı hissetmiyorum sadece karnım sertleşiyor gün içinde öyle olunca da midem bulanıyor gibi hissediyorum hafiften inşallah kolay atlatırım tüp bebek yaptırdım 50 kere vajinal muayene olmuşumdur ama bu beni geriyor
Kelebegimmm Açılma ultrasonda belli olmuyormu?bende 32 haftalığım hastanedeyim şuan.altdam muayene etmek isterlerse izin veriyimmi vermiyiyimmi bilmiyorum.ya daha fazla açılmanı tetiklerse🤷🏻♀️
Humakusu Kelebegimmm gerekli görürlerse mecbur yapacaklar muayene edilmenin tetiklediğini zannetmiyorum ama zaten 32 de etmiyorlar bir sıkıntınız yoksa
Pnrhmz Humakusu sertlesme 30 haftalarda yaşadım ama yediklerimden yatıs seklimden yada bende gaz olmasindan kaynaklanabilecegini söyledi doktor çünkü ultrasonda bebekte bi sıkıntı yok dedi.belki sizinde oyle birseydir.Allah kolaylık ve sifa versin stres yapmayin
Zynp_hsy Humakusu ohoo kuzum tüp bebek yaptırmışın Benim gibi alıştım ben şahsen alttan bir doktor da kalmadım 50 doktora gösterdim 😔 germe kendini rahat bırak bişesi yok zoru yapmışsın kolay bu 😉
Humakusu Pnrhmz ben nst ye giriyorum sancı çıkıyor ilkinde 60 ve altında çıkmıştı dün girdiğimde de 50 ve altı minik sancı bunlar diyorlar ama işte 1 haftadır çekince insan açılma yapar mı diye endişe ediyor. Doktorum rahim uzunluğun da 37 den 34 e düşmüş düşmüş demişti geçen Cumartesi
Pnrhmz Humakusu insallah zamanlı gelir bebişin canım Allah kolaylık versin bende son 1 hafta cok agri cektim cok sertlesme gerginlik yasadım acilma oluyo sandim bebekte asagi inmis ama vajinal kontrolde acilma yok dedi doktor.
hunilimom Kelebegimmm seni alttan muayene ederler ama hc korkma sakin ol derin nefes al nst bağlarlar sancıma bakarlar belki 1 gece hastanede tutarlar ciğer geliştirici vururlar nisan geldikten hemen sonra doğum olmuyor istirahat verirler sana
Kelebegimmm hunilimom dünden beri ciğer geliştirici diye diye düştüm doktorların hemşirelerin peşine🤦🏻♀️Daha yapmak fikirleri yok sanırım.
Humakusu hunilimom ah inşallah canım inşallah ya valla ağlayacağım sinirlerim boşaldı kaç gündür yatıyorum ona rağmen yine kasılma oluyor
Humakusu Zynp_hsy ya Rahime dokunma fikri beni benden alıyor daha önce 30 haftalık bebeğim öldü karnımda ona sancı çekerken bakıyorlardı çok canım yanıyordu o muayenede yine aynısı olacak zannediyorum