Ezgi1989 Rumeysa52 benm kramplarıma da iyi geliyordu ama bu hafta bıraktk açılmayı engelliyormuş öle dedi doktor kramplarmla ben başbaşaym😂
balkizanasi__35 Rumeysa52 nst de normal çıkıyor herşey . Çatıyı 38 de yapıyor doktor bekliyoruz şimdilik 😊
R_Arslan Rumeysa52 genelde 36da dogarsa da ciger gelistirici yapiyorlar 36 erken dogum sayiliyor benim doktorum 37den sonra normal kabul ediliyot dedi
R_Arslan Rumeysa52 bende 36+6🙊🙊 artik minnosum istedigi an gelebilir erken dogar mi diye duydugum tüm endisem gecti🤗🤗🤗
Symgmnr Rumeysa52 nst sürekli oluyor 31. Haftamdan beri sancım çıkmıştı hastanede yattım. Çatı muayenesi olmayacağım kısmetse 21inde sezeryan olacak 😊
Rumeysa52 Symgmnr bana hic yapmadılar 🙂 çok. Merak ediyorum nasıl bisey 😀 hadi bakalım hayırlısı günü bile belli bak
Symgmnr Rumeysa52 bacaklarını uzat dizlerini kaldırınca ölçemiyormuymuş neymiş :)) ben ilk girdiğimde bilmiyordum uzanmışım dizimi falan kırdım oynattım :)
Lamelif Rumeysa52 ikinci ilki 14 ay önce sezaryenla doğdu tüp bebek olduğunu için sezaryenı tercih etmiştim şimdi kardeşi de sezaryenla doğacak 🌸