Deletedmom0041 Alessia 38+4 den selam olsun 🤗 şişmiş eller ayaklar, uykusuz gözler, dağınık saçlar, durmadan yeme isteği, kocaman göbüş, yemyeşil bir vücutla güne başladım yine 😂 neyse ki bugün son yarın doğuruyorum inşallah 😎 Allah kalanlara sabır versin 😋
Alessia Deletedmom0041 canımmm allah saglıkla kavustursun ınsallah prensesını sana benım yolun uzun 🤣🤣🤣
PembeKoala Alessia aa aynı benimkide öyle alıp alacağı o kadar herşeyi kız tarafı yaparmış dedi çekildi kenara ne güzel gelde boğma 😂😁
Alessia PembeKoala hee deseydın anamın evınden getırıyorum ya pis pintı cıkarcı bunlar işne oyle gelıyo sende ona gore muamele yaparsın canım
PembeKoala Alessia öyle olacak zaten herkes işine geldiği gibi bi adet çıkarmış atıyor ortaya,zaten kimseden bişey isteyemem ama yinede insan istiyor ki ilk torunları heveslensinler benim annemin 3. Torunları olacak ama onlardan daha heyecanlı , anca akıl vermeye çalışsınlar lohusayken göstercem hepsine 😁😁
Alessia PembeKoala Aynen canım cok haklısın sevmeye gelınce delı olurlarda o zaman bahane uydurur kabul etmezsın Beklentı degıl ınsan deger verıldıgını gormek ıstıyor
Deletedmom0041 Alessia kuzu doğum yaptım ben. Yerinde duramayan kıpır kıpır bir kelebeğim oldu çok şükür. Darısı başına 😘
Alessia Deletedmom0041 ay kuzummmm cok sevındım gozun aydın bende sana sonra yazacaktım sımdı hastene ortamındasın rahatsız etmeyeyım dedım cok sukur cok sevındım ıyı olmanıza bebişle💕🙏🏻🥰😘
SemaSalihh Alessia Asıl şimdi başlıyor miğde yanmaları uykusuz geceler yalancı sancılar ve bir çok şey.. Doğsada rahatlasak dediğimiz dönem kısacası
Munisee Alessia 27+2yim bende 3.trimester a girdm bel agrisi baslamsti yavastan ustunr sirt agrisida eklendi aksam yatma ,amani sirt agrilarm cogaliyor yatakta agliyarak uyuyakldgm oldu .. ayaklar tasimiyr daha simdiden 7 kg aldm sanki 107 kg almisim.gobi zaten aydinin 40 derece sicagnda ne uyuyablyrm ne uzanabliyrum yaz bitsin artik lutfennnnnnnnn