Alessia PembeKoala hıc sanmıyorum bızımkıler sanslı bebekler yurt dısında oldugum ıcın ordam alamıyorum astarı yuzunden pahalı olur kargo cok ucuk ucret alıyor benımde tr annem alısverıs yapacak fıyatlar cok uygun tekstıl bızde bende sampuan banyo setı vs tırnak makası ates olcer vs yatagı arabası mama sandalyesı sut sagma pompası gumus kapak ve bır suru sey aldım cok tuttu
PembeKoala Alessia aynen canım kredi kartını yarın yokmuşçasına iliklerine kadar kullanıyorum bebek kısmetiyle gelir sözüne güvenerek 😂😂
Alessia PembeKoala Masraflı mınnoslar vallahı 🤣🤣🤣🤣 burda tek seferlık dogum parası alacagım yaptıgım masrafın yanında bır hıc kalacak saglıklı gelsınlerde borc odeyelım ınsallah🙏🏻 Ismk bellı oldumu?
PembeKoala Alessia onu hiç sorma ya hâla tam karar vermiş değiliz ama sanırım İpek olacak en başından beri aklımdan geçen isim daha iyisini duymazsam içime tek sinen isim bu şimdilik bakalım daha 3 ayımız var 😁
Alessia PembeKoala ipek ısmını cok severım cok narın ve asil gelıyor bana miralar aryalar linalar havalarda ucusuyor gına geldı herkeste var
PembeKoala Alessia kesinlikle öyle sırf modaya uymak için bile anlamsız saçmasapan isimler koyuyorlar ben biraz klasikçiyim ve banada çok zarif asil geliyor İpek ismi bakalım şimdilik kararımız bu yönde 😊
Alessia PembeKoala kararınız harıka sahsen bayıldım benhıc erkek ısmı dusunmemıstım bellı olmadan once koymustum adını degısmedı dogunca koyacagım ınsallah
Elif_murat Alessia kız inşallah. Şimdiye kadar doktorlar hep kız dedi. Bazen okuyoruz burda dönüyormuş da ondan açıklama yapıyorum 😁 benim eşimde uyuyor şimdi. Oysaki ben ondan önce yatağa gitmiştim. Ben kalktım balkonda süt içiyorum. Sütten medet umar hale geldik 😁😁
Alessia Elif_murat Ben 10 haftamda Nifty testle ogrenmıstım 17 haftada tescıllendı 🤣 degısmez ınsallah senınde degısmez benımde mıdem kazındı sut ıle peksımet ekmek yedım esım baktım 5 dak once yatmıstı horluyor gecede benı yastık nıyetıne kullanıyor bacagını atıyor dedım cocuk dovucem senı 🤣🤣🤣
Elif_murat Alessia oh oh afiyet olsun 😍😍 ben şu sıcaklarda bana dokunmayan bin yaşasın modundayım. Benim eşiminde pis bi huyu var, eğer yanındaysam kesinlikle temas halinde olacak çocuk gibi. Uyurken pijamamın belinden sıkı sıkıya tutup uyuyor, bazen uyku arasında çekmişse bile hemen geri tutuyor 🤣🤣 ona bile gelemiyorum, bacağını keser yanına koyarım heralda 🤭🤭🤭
Alessia Elif_murat snoopy gıbı desenıze benımkıde oyle ılla kol bacak degecek klıma olmasa zaten hıc uyuyamam kedım ayagımın ucunda esım bacagını atmıs ufacık yer bırakmıs cıldırmalık🤣
Alessia Elif_murat tam istıla kayınvalıdem kayınpederım gorumcem ve sevgılısı 10 gun kalacaklar evde yer olsa kendımı atacagım ben en ıyısı esımı doveyım🤣
Deletedmom0041 Alessia 38+4 den selam olsun 🤗 şişmiş eller ayaklar, uykusuz gözler, dağınık saçlar, durmadan yeme isteği, kocaman göbüş, yemyeşil bir vücutla güne başladım yine 😂 neyse ki bugün son yarın doğuruyorum inşallah 😎 Allah kalanlara sabır versin 😋