Kbraydn_55 Elifdddd amin inşAllah Zaten riskli ve sıkıntılı bir Doğum olduğunda anlaşması reyapta olduğu için orda da yapabiliyorsunuz Doğum nerde isterseniz orda yağabiliyormuşsunuz siz kaç haftalıksınız
Elifdddd Kbraydn_55 aynen öyle ama fiyat değişiyormu bilmiyorum bende konusucam onu 27 haftalık daha kendisinden bende memnunum imkanlar bıraz el vermeyince sıkıntı cıkıyor
Biyolog Kbraydn_55 meryem hanim eltimi doğuma az kala tatilde olacağını ve onu reyap a yönlendireceğini söyledi. Kız herseyini ona yaptırdı. Sonuc: doğum başka hastanede yaptı 🤷♀️
Kbraydn_55 Biyolog reyapla anlaşması var zaten doğumları orda da yapıyor, ben memnunun kendisinden haber vermeden gitseydi bu sefer yüzüstü bırakmış olacaktı. Bi sorun yaşadı mı başka doktorla eltiniz Doğum yaptıran doktordan
Elifdddd Biyolog öyle bişey olabılıyormu ki mesele gece bişey olsa baska doktormu ılgılencek insan korkuyor oylede
Biyolog Kbraydn_55 canim meryem hanimdan cok memnundu . Dogumu birlikte planladilar eltimi yari yolda birakmis oldu. Sonrasında refahta değil farklı bir hastanede doğum gerceklesti
Ezgikra Belliciste mediplus bahar aksunger ilk dogumumu normal yapdim hic.acilmam olmamasona ragmen diretti 😊 smdi 2 ye hamileyim ama daha teskilatli hastaneye gtmem gerektigi icin 20. Haftmda birakdim
Biyolog Elifdddd işte dr la konuşmak lazım. Musaitlik durumu vs. Bazı özellerde mesai saatleri dışında ücretle geliyor. Örn. Beylikdüzü medilife betül hanim. (Diğer dr larida öyle olabilir, betül hanımı tanıdığım için onu örnek verdim)
Kbraydn_55 Biyolog Olabilir zaten her doktorun hep bi problemleri oluyor umarım ben yaşamam böyle birşey 🙏