Cenkerim Merhabalar😊 hamilelik catlaklari icin hindistan cevizi kullanan varmi ? Varsa nasil kullaniliyor icine ne koymam gerek tatli badem ve sari kantaron yagim var elimde ilave etsem olurmu ayrimi kullanmaliyim?
Merveer Cenkerim ben hindistan cevizi yagi ve zeytinyagi kullandim ilk aylar donusumlu olarak. Fakat cok kasinti yapti. Simdi mustela nin kremini kullaniyorum. 24. Haftamdayim henuz catlak olmadi.
Fatmanne Cenkerim ben en başından beri kullanıyorum Hindistan cevizi 27 .haftadayım çokta kilo aldım ama hiç çatlak oluşmadı. Bu ara içine tatil badem yağıda kattım
Estur Cenkerim ben de Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Dışarıda zaten dolapta fln değil dolabımın üzerinde elime aldığım gibi eriyor elimle bir güzel yediriyorum. Badem yağım be kakao yapım var da karıştırmıyorum onları da ayrı kullanıyorum.
Elif1147 Cenkerim ayrı kullan bence hatta hististan cevizi kullan sadece.histiatan cevizi çabuk emiliyo çok güzel bir his bırakıyor yağlı yaplı olmuyor.ama badem ve katron kıyafetlerini de batırır.birde artk satılan badem yapları yüzde yüz orjinal olmuyor
Nlnylmz Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bende ve acı badem yağı ama ayrı ayrı sürüyorum karıştırmıyorum bence öyle daha iyi 🙂
[silindi] Arrzzu eczanelerden bulabilirsiniz genellikle her eczanede olur ama büyük eczanelerde çok küçük eczanelerde olur mu bilmem. Bende onu kullanıyorum düzenli olmasada ama nemi iyi bence nide yapış yapış değil öyle his vermiyor
YazCilegi Arrzzu mustela çatlak önceliyici krem adı. Eczanelerde cok pahalı. Trendyol,gittigidiyor,hepsiburada ya da n11 den bakabilirsiniz. Nerdeyse yarı fiyatına
Merveer Arrzzu eczanelerde, bebek magazalarinda, kozmetikcilerde bulabilirsiniz ama en uygun fiyatli internette. Ben madam10 diye bir siteden aldim. Pek cok sitede var.
Bebegim Susam kayısı hindistan cevizi kakao badem yağı menekşe bunları kullanıyorum henüz çatlağım yok canım ama bikaç kişinin tavsiyesiyle uyguladım kullananlar gayet memnundu
Cenkerim Bebegim karistirip mi yaptin peki hindistancevizi yagini falan erittinmi mesela ben ilk defa hindistancevizi yagi goruyorum daha once hic kullanmadimda😊
Fatmanne Cenkerim Hindistan cevizi yağı dışarda soğukta taş gibi oluyo oda ısısında hemen yumuşuyo yaLarıda direk sıvı şekilde zaten eritmesine takılmayın
Bebegim Cenkerim peteğin üzerine koy canım o eriyor kendi kendine bütün yağları karıştır 2 saat beklet hergün kullan göbek bacak kalça göğüs
Elosh Eline alınca eriyor zaten 🙂 bende sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama gögüslerde yine de çatlak oldu. Çok dikkat etmedim her gün sürmedim ondan heralde. Göbeğimde şimdilik çatlak yok. Çokta şey yapmamak lazım 🙂
Cenkerim Elosh catlamaya cok musaitim o yuzden korktum hele basen bolumu 3 aylikken kasinmaya basladi😊
ozgesoy28 Elif1147 acı badem yağı kullanıyorum hiç kıyafetlerime bişey yapmıyo vücut öyle emiyo ki sürene kadar hiç bi sıkıntı olmadı