_tugce şeker yüklemeleriniz kaçıncı haftada yapıldı kızlar 🤔 biz 22+3 üz daha yapılmadı bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra olcak yaklaşık 26 haftalık falan olcaz doktor bugüne kadar bununla ilgili hiçbir şey söylemedi
Mislimelek _tugce eğer şüpheli bir durum yoksa 24. Haftada yapılıyor benden şeker şüphelendi dr 17. Haftada yaptırdı ve şeker de çıktı zzaten şimdi diye ve takip yapıyorum
beyazguvercinim33 Mislimelek bana da Doğum yapacağım doktorum şeker çıkarsa haber ver dedi bu doktoruma misafir hasta olarak gidiyorum
_tugce Mislimelek beyazguvercinim33 anladım bi kaç kişi zamanın geçmiş falan demişti banada aklıma takıldı teşekkür ederim o zaman 😊
beyazguvercinim33 Karadeniz53 datlım doktorum farketmez dedi mesaj attım sabah beni aç karna araba tutar simit bişeyler yerim kan ilacı da alıyorum o sallıyor bayağı
MrsG Ebrugunesss sabah su içebilir niye öyle dediniz ki. Bende geçen hafta yaptırdım gece ilacımı içtim yattım sabah da suyumu içtim yoksa dayanamazdım. Hemşireye de dedim su içebilirsin zaten sorun yok dedi.
Ebrugunesss MrsG değerleriniz ne cıktı birşey yenmesi yasak kesinlikle çünkü tokluk değerleri etkiliyor nasıl çıkacağını
Ebrugunesss Nese_anne Benim annemde şeker olduğu için bana 13. Haftamda yaptılar sende olabilr erken yapmamız lazım diye ama normalde 24. Haftada yapılıyor diye biliyorum
MrsG Ebrugunesss normal çıktı yüksek değildi. Hatta ben 50gr yükleme yaptırdım. Yüksek çıksaydı diğer yüksek olanı yapacaktı. Gerek kalmadı o yüzden.
Ebrugunesss Badevehande ya ilk denememde bende yapamadım kustum 2. De dayandım içince hemen hastaneden dışarı çıktım temiz hava aldım bi köşeye oturdum kafamı biraz eğip karnıma çantamla hafif bastırdım ilk 1 saat öyle durdum sonra hiç bulantı falan olmadı 2. 3. Saatte gayet iyiydim yaptıracağın zaman böyle yap bence