Seda05 Caah benimde 1600dü 40 cm 30+6da kontrolüm vardı. Hsftasıyla denk gidiyo şu an dedi. Ve hareketleri çok fazlalaştı kıpır kıpır ama akşamları gündüzleri çok sakiniz kızımla ben ne zaman yatsam başlıyor bidaha 😂
Hllswm Merhaba kızlar benm kontrolüm haftaya ins ama su hazırlık kasılmalarım basladı sizinde oluyor mu ben mi cok abartıyorum nst de sancı yok
Irem19 Caah bende 31 haftalığım en son 26 haftada gitmiştim 1104 gram demişti yarın randevum var merak ediyorum ne durumdayız
Hllswm espalp canım bnmki fark edilmeyecek gibi değil karnım taş oluyo resmen... Yada bebek bi tarafa dayanıyo.. Gece uykudan uyandırıyo.. Rabbim zmnında saglıkla sıhhatle kucagımıza aldırsın ins 🙏🙏😇
Sumertt44 Benim de 29+4 1460 Gr dr iyi dedi a burdaki bebisler gayet tombik biİmkine göre 😊neyse önemli olan sağlıklı olması kilo alır Allah'ın izniyle
Nzlykp Sumertt44 valla hiç kiloyu dert etme bacım hep şey diyorlar zayıf doğan bebek daha hızlı büyüyor o yüzden hiç takıntı yapma sen sağlıklı hayırlı evlat olsun kiloyuda emin ol alır
Nzlykp Caah bende bugün 32+0 oldum bizim kız biraz tembel ara ara hareket ediyor genelde biryerde toplanıyor ve sıkıştırıyor beni kasılıyor çok nadir de hareket ediyor bugğn 3 45 te doktor randevum var bakalım boyu kilosu nasılmış minnoşumun 💕
Sumertt44 Nzlykp aynen canım haklısın ilk bebeğim de düşük doğdu bı sıkıntı olmadı çok şükür bunda da olmaz İnsaAllah
SalihaSomuncu5 Caah 30+4 te 1850 dedi doktorumuz ama 26+1de 800dü cok az geliyodu bana suan normal allahtan