Seymasezer Ya hani anne doğum tarihi baba doğum tarihi vs cocuk cinsiyeti tahmin ediyorlar ya var mı öyle hurafeleriniz banada bi baksanıza😂
Ozlemsel84 Seymasezer benim bütün takvimler kızı gösterirken yüzük testi de dahil 😂😂 doktor ikinci kez bir oğlan bamyasını verdi elime 😂😂Nub teorisi doğru çıktı 🤷♀️
Yesiimduurmus Seymasezer kan yenilemeye göre neredeyse herkesinki tutuyor benimki sadece kan yenilemeye göre tuttu doktor bacak arasında çıkıntı var demesine rağmen kan yenilemede kız çıkıyordu ve kızım karnımda tuttu yani ama bilmiyorum hesaplamayı 🥰🥰🥰🥰
Seymasezer Mavilianne oo baktımda o kadar büyümesini beklesem az daha bekler doktordan öğrenirim benm daha 6 haftalık suan lazm bana 😂😂
Mavilianne Seymasezer 9 haftalıkta belli oluyor çoğu insanın nub teorisinde yani ben ablamın bebeğini 9 haftalıkken anlamıştım. Eğer devlete gidiyorsanız 16. Haftadan önce söylemiyorlar maalesef ki 😌
Kardanadam05072013 Seymasezer nub teorisi nasıl oluyor kızlar bnada bakabılırmsınz ama dha 5 hftalk gebeyım olrmu
Semak Ozlemsel84 henüz yok salı gunu gidicem doktora devlet hastaneside veriyormu ultrason bılmıyorum 9 haftalık oluyoruz 🤗
ArvenAnnesi Cinsiyet için karbonat testi duymuştum ben yaptım doğru çıktı. İdrarına karbona döküyosun köpürürse erkek köpürmezse kız, denemek isterseniz aklınızda olsun:)
Semak ArvenAnnesi ben denedim kabarmadı sizin kabardımı bide ben 1 yemek kasıgı karbonat idrarı fazla dokmustum tam tamına olcu gerekmıyor dmi :)
ArvenAnnesi Semak benimki hiç kabarmadı bi paket karbonatı dökmüştüm ona rağmen tık yoktu ☺️Kız bebek bekliyoruz miktar fark etmiyor bence, sadece ben yaptığımda dört aya yaklaşmıstı cinsiyeti öğrenmiştik zaten erken ya da geç yapmak fark ediyor olabilir
Tudi Ozlemsel84 canimm banada bakarmisinn 11+3 gunluk https://hizliresim.com/an1an7 Cok merak ettim Dogum tarihime baktilar kiz dediler Alyans testinde kiz Cin takviminde erkek Bakalim sen ne diyeceksin 🙈
Sevdagzl https://hesaplamauzmani.com/rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html Kan yenılemesıne göre hesaplamayı ben de bu sayfada gördüm Rus takvımıne göre cınsıyet belirleme sanırım o ınanamadım ama etrafımdaki hamıle olan arkaslarımın hepsınınkı tuttu cınsıyetı ogrendı onlar ben daha bılmıyorum ama ilk çocuğumun tarıhlerını gırıyorum o da tutuyor bilemiyorum tesadüf mü 🤷♀️ Sizler de yapın teyit edelim 😄
zeyzey12 Sevdagzl bana bu takvim erkek diyor ama benim kızım olcak japon takvmnde de erkek diyor ama benimki kız 😁😁