busraanneoluyor Smyye0303 valla önce kız dedi sonra 15 dakika ugraştı bacaklarını cekmiş kendine :)))) sonra da yok belli degil dedi 🙈🙈
Smyye0303 busraanneoluyor Ozaman kızdır çünkü benim oğlum hiç zorluk çekmeden gördük yani bide doktorlar anlıyor aslında canım bebegim kemik yapısından ense kalınlığından anlıyorlarmış cinsiyetini🤗😁kızlar göstermezmiş hem 😬😃
busraanneoluyor Smyye0303 valla bnde en basından beri kız hissediyorumm ama bakalım ama meraktan catlicam, 😂😂😂
Tekaskeymenaras Smyye0303 kuzum o hiç belli olmuyo benim oğlum 8 ay kendini saklamayı başardı hep kız dediler sonra 8 ayımda erkek dediler 😂
Nesliiiiiiiii Smyye0303 valla o tezi çürüttük biz ben 22 haftalıkken öğrendim erkek olacağını sakladı hep o haftaya kadar..erkeklerde göstermeyebiliyor yani😊
Smyye0303 busraanneoluyor ha bide hissiyat var bende erkek hissettiydim 😂sağlıklı olsunlar ya farketmez😁
busraanneoluyor Smyye0303 aynn ama her annenin icinden geceni bir sey vardır bakalım 🙈🙈🙈ay resim yükleyemedim yaaa :((( nasıl yükleniyor
Afra34 Google hızlı resim yazılıyor sonra resim kopyala yapıştır yapılıyor sanırım 🤗 çok bilmesem de denedim bı kere 🙈 Allah gönlünüze göre hayırlı evlat versin inşallah 🤲🏻
Bebisim_1208 Mehtaponur kndi doktorum dün erkeğe benziyor dedi bugün 16+3 olduk 1 ay önce başka bi doktora gittik kıza benziyor dedi Ama kndi doktorum dün üstüne basa basa erkeğe benziyor dedi Bnde anlamdm. Ayrıca bu 12 haftalık resmi🙈