NurEto Akarsu canım rabbim sıkıntınızı tez zamanda gidersin ister istemez ailelerini savunuyorlar bizde savunuyoruz takma düşünmemeye çalış hiç bişey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil her ailede oluyor böyle seyler düzelirsiniz inş canım benim sıkma güzel canını
12_yil_sonra Akarsu yüreğini ferah tut , bişey olacak dersen beyin buna şartlanır . Ben en kötü durumlarda hep benden kötü şartlarda olanı düşünüp empati yaparım . Allah korusun ki savaş ortamında bile doğan bebekler var , allah Hidayet versin
[silindi] Akarsu ay ben de birkaç gündür ağlıyorum inşallah iyidir bebişlerimiz🙏🏻 Tutamıyo insan kendini bir anda üzüntüden geliveriyor gözyaşı 😔
Birgaripgebe Akarsu Allah korusun bebeğini sıkıntı hayatın her yerinde var üzülmemeye çalış inşallah bir şey olmaz. bebeğine odaklan sadece sen. her şey önemsiz gelicek o zaman. hem Allahın izniyle hiç bişey olmaz ama bebeğin etkileniyo tabi doğunca huysuz bi bebek olur bak sen seni mutlu eden şeylere odaklan mutlu keyifli bi bebek olsun insallah