Aydaozk ZeynepSadicolu Amin Hep birlikte alalım İnşallah bebislerimizi kucagimiza sağlikla çok sağolun allah razı olsun samsundan çok selamlar 🙂
Tuqbabars ben de yapmıştım kız çıkmıştı ve cinsiyeti bebeğimin kız sadece kuzenimin ısrarıyla yapmıştım zaten 2 ihtimal var başka seçenek yok oda kiminin tutuyo kiminin tutmuyo 😄💜
crash http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama Burdan kendiniz yapın arkadaşlar bana sormayın artık gözümden kaçıyor. Hamile kaldığınız ayı soruyor ona dikkat edin sat değil. Yumurtlama gününüz yani.
crash Happymother hayır size değil sizden sonra soran olursa takip edemem diye link attım. Sormadıklarım da soruyor. Ama takip edemiyorum herkesi gözümden kaçıyor.
Happymother crash inşallah size ne çıktı 😀bir de diğer testleri yapmışmıydın karbonat çamaşır suyu lahana
crash Happymother erkek diyor . Kabartmatozu yaptım bi tek 🙂 kabardı ama idrar asitli birşey illa kabarır 🙂 Allah içimden geçeni nasip eder inşallah bana da.
Happymother crash kabarmadı diyen de oldu ama bilemiyorum işin bilimsel kısmını ama bu lahana testi internette satılan cinsiyet testine benziyor bence Orda da bir renk değişimi söz konusu hoş onu da 10.hafta ve sonrasında yapmak lazımmış