Ravza123 shdshntrk bende aynı canım bende hep erkek gördüm erkek olucak diye bekliyorduk doktor kız dedi bakalım hayırlısı olsun 😊
Gonulsonmez crash rica etsem hesaplarmisiniz nasıl oluyor. Benimki hala göstermedi cinsiyetini 16.03.1991 doğum tarihim. 27.10.2017 son adet tarihim
Ipekpncr Hanife01 15 haftaligim en basindan beri kiz diyen herlese inat ben erkek hissediyorum diye gezdim gecen hafta doktorum kiz dedi nasip
crash Gonulsonmez Svcnn Şimdi şöyle ekim 27 son regl tarihi olduğu için yumurtlama +12-14. Gümde oluyor o yüzsen büyük ihtimalle aralıkta hamile kalındı. Erkek çıkıyor . Son regl tahribine göre değil de yumurtlama günlerinizin olduğu tarihleri baz alın 🙂
Svcnn Gonulsonmez cok ozur diliyorum arkadasin dedgi gibi hesplanmasi gerkeyrdu ve o hesaba gorede Erkek cikiyor cinsyet hayrlsi olsn insallh😊
Pelinnn Ben iki hamileliğim de de baktım ikisine de kız çıktı ikisi de kız şuan 🤗🤗 bizde tuttu yani ☺
ZeynepSadicolu Aydaozk 17hafta da yanılma payı oluyormu ya şaşırdım ben 16haftam bitiyor oğlum olucağını öğrendim çok kız hissediyordum ama kısmet erkek miş
Aydaozk ZeynepSadicolu olabiliyo bazen Bir tanidigima da Hep kiz dediler 21. Haftadan sonra erkek dediler🙂 ama ben hep erkek hissettim. Cünkü rüyamda Hep erkek bebek verdiler kucagima 🙂