Gurbet_kusu ZuhalAtlas bende 40+0 dün nstde sancı çıktı başka bişey yok niye gelmiyor bu nazlilar yaa
Busraeren Gurbet_kusu yerleri rahat bence canım çıkınca bu zalıımmm dünyaya gelecekler biliyorlar uyanık bizim veletler 😅😅😄😆 o yüzden kalabildikleri kadar kalıyorlar 😅
Belliciste kizlar bende 38 + 2 oldum ama su ana kadar ne aci ne sizi hic bir belirti yok. yalanci kasilmalar bile olmuyor normal midir bu
Busraeren Tubabulat2018 valla hem sıcak hemde artık göğüs kafesimin kırıldığını hissediyorum o kadar çok ağrıyor ki 😫
Tubabulat2018 Busraeren benim kizin ayakları sag tarafimda yanlarda daha göğüs kafesime dogru saolsun canimi acitmadigi an yok 😁 sizinde oylemi hareketleri aciticimi
Busraeren Tubabulat2018 yemin ederim aynı şekilde sağ göğsumun altı 7 24 acıyor hep orayı tekmeliyo 😄
Zumra04 Eminebdk 39+3olduk tık yok pazartesi günü son demıstı doktor bakalım ne olacak ıkıncı gebelıgım bu gelmek bılmıyo😑
meva_ Eminebdk normal de doktorum 12.si demişti bugün muayene oldum sen bayramıda gecersin dedi dogmaya niyeti yok sanırım bizimkinin 🤦🏻♀️😀
Gulcinozdmr Cerennn5 aynıyız 37 hafta 4 gün 2 cm açıklık var nişanım benim de 2 gün geldi ama şıan bişi yok sabahtan beri adet sancısı gibi ağrı var ara ara ama devamı yok malesef