Mirmirlokum Melegimveben canım kedinin dışkısıyla uğraşıp elini ağzına sürmediğin sürece kediden bulaşması imkansız benim de toksoplazma pozitif çıktı ama daha önceden geçirmişim doktorum bana şanslısın riskin yok dedi sen imkanın varsa iyi bir uzmana git içini rahat ettir bebeğini sıkıntıya sokma şu an stres yapıp kasıyosun onuda emin olduğun bir doktor olmadan kötü düşüncelerin hepsini at kafandan Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz inşallah rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🤗
Melegimveben Mirmirlokum allah razı olsun kuzum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😍🙏🏻 şubat paylaşımı ama bu 😊 hamilelikten 3 ay önce geçirmişim sıvı vs aldırmadım sadece avidite yaptırdım sonuçlar temiz geldi aldırmayı zaten kabul etmiyordum şuan 6. ayımızdayız ve detaylı ultrasonumuzda tamamen temiz çok şükür🙏🏻
Kaderburr Ne münasebet ya çocuğu aldırmak falan ayrica yanilma payi oluyor o testlerin ne yani oyle bişey olsa kanin canin degilmi , 5 dakika sonra ne olacağımızı Allah biliyor . Boyle doktorlara gıcık oluyorum
Melegimveben Kaderburr bende sinir oldum aldırmayı kabul etmedim diye beni hastası olarak kabul etmedi başka doktora yolladı ama çok şükür 6. ayımıza girdik sonuçlarda detaylı ultrasonumuzda tertemiz 🙏🏻🙏🏻
Ben Melegimveben Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini Allah’a bağla sağlığı verecek olan rabbimiz.O bir canlı ve kalbi atıyor.dua et Allah’a teslim ol o en güzelini bilir.Eğer kaderimizde böyle bir sınav varsa yaşayacağız.Rabbim hiç birimizi evladımızın sağlığı ile sınav etmesin.Hiç bişeye aldırma gönlünü ferah tut Allahtan işte.Doktoru yaratan da rabbim her şeyin üstündeki tek güç o.çok şükür kulunu darda bırakmaz.kişisel fikrim asla yavruma kıymam bilinçli olarak hiç bir şartta.tarama testlerini bile yaptırmadım çocuğunda şu var deselerde bebeğimden vazgeçmem dedim doktora atan kalbini elimle durdurmam o yüzden teste falan gerek Yok ben kalbimi rabbime bağladım o her şeyin en iyisini en hayırlısını bilir elhamdülillah.Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin...Gönlünü ferah tut...
Melegimveben Ben rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzum kabul etmedim zaten 3. aydaydık aldırmıcam dedim direkt ikili üçlü taramada yaptırmadım şubat paylaşımı bu zaten 😊 hamilelikten 3 ay önce geçirmişim sıvı vs aldırmadım sadece avidite yaptırdım sonuçlar temiz geldi aldırmayı zaten kabul etmiyordum şuan 6. ayımızdayız ve detaylı ultrasonumuzda tamamen temiz çok şükür🙏🏻
DilayVardar Melegimveben doktorun tam bir hayvan dusmani ve serefsiz baska aciklamasi olamaz senin yerinde olsam o doktoru aninda değiştiririm yillarca kedi besledim hala devam ediyor ve burada cok var kedi besleyen hamilr kadinlar oylr kucağına 5 dakika oturmayla hastalik bulasmaz o doktor tam hasta ruhluymus ama
Melegimveben DilayVardar doktoru değiştirdim zaten canım testi tekrarladım hiç bir sorun yok detaylı ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür 🙏🏻 aldırmıcam dedim diye beni hastası olarak kabul etmedi zaten bir daha
Melegimveben Nefesliva hayır canım sokak kedisi ama yıkanmamış sebze meyve veya tam pişmemiş ettende bulaşabiliyormuş benim doktorum direkt kediden dedi🤷🏼♀️