Melegimveben Esracim bana o gerizekalı doktor tedavisi yok aldır demişti aldırmıcam ne olursa olsun demiştim bunu dedim diye sonuçları almaya başkasına git dedi beni hastası olarak kabul etmedi
Aliasaff Melegimveben iyi çok sevindim canm Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin üzüldüm dua ediyodum sana o korkuyu bende yaşamıştım 😊🙏
Melegimveben Aliasaff amin hepimize inşallah sağlıklı rahat doğum🙏🏻🙏🏻 allah razı olsun kuzum dualarınız inan öyle iyi geldi ki 😍🙏🏻
Nazcihangir Melegimveben ben kedi besliyorum mesela canım 6 aylığım amniosentez bile yaptırdım bişey çıkmadı dualarım seninle umarım bişey olmaz banada ikili taramada vs bir sürü şey söylediler amniosentez yaptır dediler yaptırdım sonucum iyi çıktı şükür bebeğime de bişey olmadı
Melegimveben Nazcihangir canım ben beslemiyorum ama kan sonucumuz ve detaylı ultrasonumuz temiz geldi amniyosentez yaptırmadım ne gelirse allahtan dedim sağlıklı oğlum çok şükür 😍🙏🏻 bende 6 aylığım😍😍
Gulbicil Melegimveben çok sevindim canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin (hepimizin inşşallh) 😊🙏
TubaUzar Melegimveben o zaman hiç korkma kardeşimde de aynı şey oldu bende yok mesela ıkimizde hamileyiz benim çok dikkat etmem gerek ama o bu konuda çok rahat. Lütfen bence al tahlillerini başka doktora git. Bu doktorunu kötülemek değil ama ilk kez böyle bir yorum duyuyorum toksoplazma hakkında inan.
Melegimveben TubaUzar canım dediğim gibi 12. haftamda doktorumu değiştirdim avidite temiz çıktı 23. haftamızdayız çok şükür detaylı ultrasonda temiz geldi 🙏🏻🙏🏻
Melegimveben Esracim canım şubat postu bu aldır dediler aldırmayı kabul etmedim testleri tekrar yaptırdım tamamen sağlıklıyız çok şükür 6. ayımıza geldik😍🙏🏻
Melegimveben Firstmommy şimdi tekrar yorum yapıldı ya tek değilsin herkes yeni sanıyor 🤣 çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mirmirlokum Melegimveben canım kedinin dışkısıyla uğraşıp elini ağzına sürmediğin sürece kediden bulaşması imkansız benim de toksoplazma pozitif çıktı ama daha önceden geçirmişim doktorum bana şanslısın riskin yok dedi sen imkanın varsa iyi bir uzmana git içini rahat ettir bebeğini sıkıntıya sokma şu an stres yapıp kasıyosun onuda emin olduğun bir doktor olmadan kötü düşüncelerin hepsini at kafandan Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz inşallah rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🤗
Melegimveben Mirmirlokum allah razı olsun kuzum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😍🙏🏻 şubat paylaşımı ama bu 😊 hamilelikten 3 ay önce geçirmişim sıvı vs aldırmadım sadece avidite yaptırdım sonuçlar temiz geldi aldırmayı zaten kabul etmiyordum şuan 6. ayımızdayız ve detaylı ultrasonumuzda tamamen temiz çok şükür🙏🏻
Kaderburr Ne münasebet ya çocuğu aldırmak falan ayrica yanilma payi oluyor o testlerin ne yani oyle bişey olsa kanin canin degilmi , 5 dakika sonra ne olacağımızı Allah biliyor . Boyle doktorlara gıcık oluyorum
Melegimveben Kaderburr bende sinir oldum aldırmayı kabul etmedim diye beni hastası olarak kabul etmedi başka doktora yolladı ama çok şükür 6. ayımıza girdik sonuçlarda detaylı ultrasonumuzda tertemiz 🙏🏻🙏🏻
Ben Melegimveben Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini Allah’a bağla sağlığı verecek olan rabbimiz.O bir canlı ve kalbi atıyor.dua et Allah’a teslim ol o en güzelini bilir.Eğer kaderimizde böyle bir sınav varsa yaşayacağız.Rabbim hiç birimizi evladımızın sağlığı ile sınav etmesin.Hiç bişeye aldırma gönlünü ferah tut Allahtan işte.Doktoru yaratan da rabbim her şeyin üstündeki tek güç o.çok şükür kulunu darda bırakmaz.kişisel fikrim asla yavruma kıymam bilinçli olarak hiç bir şartta.tarama testlerini bile yaptırmadım çocuğunda şu var deselerde bebeğimden vazgeçmem dedim doktora atan kalbini elimle durdurmam o yüzden teste falan gerek Yok ben kalbimi rabbime bağladım o her şeyin en iyisini en hayırlısını bilir elhamdülillah.Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin...Gönlünü ferah tut...
Melegimveben Ben rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzum kabul etmedim zaten 3. aydaydık aldırmıcam dedim direkt ikili üçlü taramada yaptırmadım şubat paylaşımı bu zaten 😊 hamilelikten 3 ay önce geçirmişim sıvı vs aldırmadım sadece avidite yaptırdım sonuçlar temiz geldi aldırmayı zaten kabul etmiyordum şuan 6. ayımızdayız ve detaylı ultrasonumuzda tamamen temiz çok şükür🙏🏻