Melegimveben FNurKaradeniz allah razı olsun hepinizden😍 avidite yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür detaylı ultrason yaptık geçen hafta oda temiz geldi 😍🙏🏻
Maviss Melegimveben YouTube de bir video görüştüm orda da kedinin tüyünden bebeğin karaciğer leri tüy toplamış ama doğunca ameliyat olmuş sorun yok olmuş sende bak eminol düzelir bebisin inşallah hayirlisiyla balım Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda hatta Banu hoca vardı YouTube ona da ara sor tlfnunu bul netten de yardımcı olur inşallah
Melegimveben Maviss sağol kuzum allah razı olsun çok şükür iyiyiz bir sorunumuz yok tahlillerimiz temiz çıktı😍
Beyza12344 Melegimveben Baska bir hastahanede Baska bir doktora daha yaptırsanız bazen yanılabiliyor insan
BraYektin Aynen son durum nedir? Bilgi verir misiniz ? Ben de bu testleri yaptırmak istemiyorum, yaptırmak zorunda mıyız ?
Melegimveben BraYektin canım bu testi rutin kontrol gibi yapıyorlar yani genel kan taramasında çıktı benimde haberim yoktu yaptıklarından çok şükür sonuçlarımız temiz geldi ikili üçlü yaptırmadım detaylı ultrasona girdim sadece ondada sonuç temiz geldi şimdi sağlıkla gelmesini bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻
Beyza12344 Melegimveben elhamdülillah ben gönderinin tarihine bakmamıştım ama sevindim inşallah sağ salim doğar vatana millete hayırlı evlat olur 🤲🤲
Zeynep8 Melegimveben şu doktor lar nasıl okuyor ya can bu can allah allah iyiki ona uyup aldirmamissin
Melegimveben Zeynep8 aldırmak için bi tarafını yırtıyolar tabi can umrunda değil ki önemli olan para kazanmaları 😥 eşimi karşıma almıştım bu yüzden iyikide aldırmamışım
Melegimveben Beyza12344 çok şükür 6. ayımıza geldik kuzum allah razı olsun hepimizin çocuğu hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah🙏🏻
Denis19 Melegimveben aldırma bence ALLAH vermiş ALLAH alır engelli veya değil herşey ALLAH tan bu senin imtihaninsa eğer sınıfta kalma hep hayırlısını işte dua et duanın gücüne inan sonucun iyi çıkar hayırlısıyla inşaALLAH üzülme ALLAH bi çıkış yolu gösterir canım 😊
Melegimveben Denis19 şubatta paylaşmıştım bunu canım aldırmadım zaten herşey allahtan dedim test sonuçlarımız gayet iyi geldi doktoru değiştirdim şuan 6. ayımızdayız detaylı ultrasonumuzda tertemiz çıktı çok şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bilge35 Melegimveben Allahım yardımcı n olsun canım . İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar bebeğine sağlıkla kavuşursun💕
Melegimveben Bilge35 şubatta paylaşmıştım bunu kuzum şuan 6 aylık olduk sonuçlar temiz çıktı detaylı ultrasonumuzada girdik oda temiz çok şükür🙏🏻🙏🏻
deletedmom33 Melegimveben özel hastaneye mi gidiyorsun canım eğer öyleyse sakın aldırma başka doktora git. Eşimin arkadaşına da çocuk özürlü aldıralım demişler başka hastaneye gitmiş sonuçlar tertemiz çocuk gayet sağlıklı. Özel hastanede çocukları alıp yurt dışına yolluyorlarmış yeni hücreleri kullanmak için dikkat et canım bi doktorla kalma başka doktora git hem öyle olsa bile nasip Allah böyle uygub görmüş sakın aldırma günaha girme bence canım
Melegimveben deletedmom33 devlete gittim aldır dediler sonra sonuçları alıp özele gittim canım 12. haftamdaydım hiç bir sorun yok aldırma dedi doktorum ikili üçlüde yaptırmadık sadece detaylıya geçtik şuan 23. haftadayız detaylıda temiz geldi çok şükür🙏🏻
NilferHarmandal Melegimveben Kucağına kedi oturmasıyla mikrop kapılmaz benimde evimde 2 kedim var doktorum sadece dışkısına ve ıslak mamasına temas etme dedi bakteri onlardan grçiyormuş ayrıca ciğ et ve sebzelerdende bu bakteriyi kapabiliriz. Başka bir doktora daha danış bence için rahat etsin rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Melegimveben NilferHarmandal allah razı olsun kuzum başka doktora gittim sonuçlarımız temiz tedaylı ultrasonumuzda temiz çok şükür 🙏🏻🙏🏻
Melegimveben Mosimosi bu eski bir paylaşım canım şuan gayet sağlıklıyız çok şükür aldırmadım doktorumu değiştirdim sonuçlarımız mükemmel geldi😍