busragokce Annesibitanesi benim doktorum mine erdoğan yılmaz aslında ama simdi bu ay doğum izninde ağustos ta gelecek 1 2 defadır ayhan beye muayene oluyorum cok memnunum aslında bana ilk basta önerilen de ayhan beydi😊
busragokce Annesibitanesi muayene 150, doğum normal yada sezeryan farketmiyor, 1 gece tek kisilik oda bebeğin testleri vs hepsi 3050 tl ama tabi memur a amire yani bazi kurumlara vs göre fiyat indirimi mevcut bizim ki 2440 tl ye olacak nasip olursa
cigdemino Annesibitanesi Bence Vitale Koray Duman a gidin zaten sonrasında başka doktora gitmek istemeyeceksiniz. Ben sadece bir kere gittim başka şehirde yaşadığım için aklım hala onda kaldı düşünün içime başka doktorlar sinmiyor. Inanılmaz güler yüzlü rahatlatıcı ve açıklayici. Çok samimi bir doktor isini severek yapıyor. Hakkında yapılan yorumlar da öyle. Bence deneyin mutlaka memnun kalırsınız 💕
Annesibitanesi cigdemino evet okuyorum tüm forumları gerçekten öyle hiç hakkında kötü yorum yok bende görmedim
Annesibitanesi busragokce fena değil bende fiyat olarakta. Mine hanımda Ayhan beyde ikisi içinde iyi şeyler söyleniyor. Teşekkür ederim sizede 💕 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻