Annesibitanesi Tek doktorda başlayıp devam etmek istiyorum sonuna kadar. Sezaryanı desteklemeyen Güler yüzlü, naif, bilgili ve içimi ferahlatacak bir kadın Doğum Uzmanı arıyorum :) ve Doğum paketleri hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
Kayraruzgar Annesibitanesi Sanem Çimen , Ünal yirmibeş , Ayhan Yılmaz, timur uğurlu bu doktorları öneririm Timur hoca sezaryan yanlısı sanırım biraz ama Sanem hoca ve Ünal hoca normal Doğum yanlısı ve çok ilgili doktorlar.
Cigdem07 Annesibitanesi Merhaba :) ben ofm hastanesine gidiyorum tuğçe hanıma çok memnunum ☺️ Normal dogum 2000 tl sezeryan 2500 tl benim için önemli olan hem doktorum hemde hastanenin temiz olması 👍
Minejjan Annesibitanesi her hafta farklı birine gittim 😅😅😅😅 sonum evde doğum olmasından korkuyorum 😂😂😂
Annesibitanesi Kayraruzgar ever Kayraruzgar evet Timur Beyi bende öyle duydum. Tümünü biliyorum bu doktorların 🙏🏻 Hepsi güzel anılıyor😊 teşekkür ederim. ❤️
Annesibitanesi Kayraruzgar Ünal bey Sanem hanım ile ortak klinik açtı diye biliyorum . Hangi hastaneye Doğuma geliyorlar ve ücret durumu ne oluyor bilginiz var mı acaba
Kayraruzgar Annesibitanesi evet ortak klinik açtılar Doğum fiyatlarını sormadım ama forumdan biri söylemişti 3000 normal 3500 sezeryan demişti. Bide istediğin hastanede oluyor mesela ben topçular medstar istiyorum.
Annesibitanesi Cigdem07 merhabalar arkadaşım Akif bey e gidiyor orda. Oda memnun hastane ve doktorundan. Teşekkürler sağlıklı doğumlar 🙏🏻❤️
Ebrom Annesibitanesi canım ben Akdeniz şifa da Kerim Emrah Yavuz a gidiyorum. Hamilelik öncesi enfeksiyon sorunlarım için gittiğimde memnun kalmıştım o yüzden hamileliğim boyunca ona gittim çok memnunum 😍 Genelde instagramında sezeryan fotoğrafları gördüğüm için hamilelik ortasında endişelenmiştim ama şimdi normal doğum için bekliyoruz yani normal istiyorsan doğumunu o şekilde yönlendiriyor seni ☺️Doğum fiyatları da sezeryan ve normal doğum aynı 1600 tl , özel oda istersen de ekstra 250 tl daha ekleniyor canım.
Tntuna Annesibitanesi sibel sürmen usta 👍 kesinlikle tavsiye ederim. 7 aylık hamileyim. Her şeyimle ilgilenen dünya tatlısı bir kadın.