burcuali38 nst bişey çıkmadı evine geldim şükürler olsun 1 günde ozlemisim 😂 her gün gitcem nst le bakcaklar hareketlerini takip et sancin olursa gel dediler. Suni vermiceklerini baştan söylemişlerdi kendi sancimin gelmesini bekliyolar. Kasılmalar bebeği nasıl etkiliyor takip etmek için tutmuşlar onun için yarın gitcem yine. Ama iyi tecrübe oldu bana ben göğüs pompası almıştım ama belki hastaneden temin ediyorlar diye çantaya koymamistim lazımmış sonra hasta bezi olmasi gerekiyormuş onuda belki hastane doğum olunca kendileri takiyorlardir diye almamıştım alicam sonraa peçete çok lazim oluyor ya da kağıt havlu pijama takımı ve gecelik koymuştum ama alttan sürekli muayene olmadı gecelik giymedim pijama altını giydim üstünü giymeye kiyamadim açıkçası bol tişört ihtiyaci duydum terlik en rahat ettigim şey oldu ama bi gece daha kalcak olsaydım eşimden açık terlik şampuan isticektim havluda gerekli çünkü bu gecede kalsaydım duş alcaktim bide genelde yelek yazıyorlar ama yelek değil eger sabahlik kalinsa tamam ama değilse derli toplu durcak bi hırka lazım oluyor ve iç çamaşırı ve dis fırçası macun bide oyalanmak için kulaklık falan cidden bunlara çok ihtiyaç duydum ve bebek icinde çok kalın şeylere gerek yok hastane sıcak bazen soğuk hava veriyorlar o zamanda bi kalın battaniye yeterli bide boş poşet ve atistirmalik şeyler iyi oluyor hastanenin kantini gece kapalıydı aç kaldım sayılır simdi tekrar çanta düzenlemesi yapicam. Gittiğim hastane araştırma hastanesiydi tabi her yer aynı olmaz ama benimkinin ozelden farkı yoktu iyki ozele değil buraya gelmişim diyip durdum kimse korkmasın acaba davranışları nasıl olur diye 10 kişi varsa eger 5i iyi olur ç kesinlikle erkek giremez diyorlardı ama en cok korktuğum buydu ama anlayış gösteriyorlar. Evde son şeyleri yapcam doğurmayı beklicem artık 😀