Btl41 Nasıl durumlar benim sancı çıktı ama hissetmiyorum eve yolladılar suyun gelince gel dediler ama nişan falan gelmedi
tortil21 Btl41 hic bir belirti yok. Arada bel agrilari disinda. 41i gormekten korkuyorum🙄😔 şu sıcaklardan dayanamiyorum. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek
Ur1987 Btl41 canım ben 39 haftalıgım 3 cm açılma war sancılarımda war ama bekliyoruz suyun gelmesini hayırlısıyla kucagımıza alalım evlatlarımızı 🙏🙏☺️
Btl41 Bsrozturk açılmaya bakıldı açılma yok sadece sancı varmış nasıl olcak bilmiyorum 41 i görcez bence :(
Cigdemcebe Bende sancı var ama ne nişan ne su var, 39 haftalık olacağız bir santim açıklık var😅 sanki zaman durdu geçmiyor 🙄
Bsrozturk Cigdemcebe ayy ne güzel ya insan sancısının olmasını bekler mi bekliyormuş valla 😄 inşallah bir an önce doğum yaparız🤗
Bsrozturk Btl41 ya inşallah öyle bir şey olmaz, doktorum bana 41. Haftaya kadar bekleyebiliriz dedi ama hiç istemiyorum artık çok bunaldım😔
Btl41 Bsrozturk bana da en fazla 41 dedi suni yemek istemiyorum açıklıkta bile çok korktum nasıl olcak bilmiyorum
yasemink372 Btl41 hıc bilmiyorum kiii bekliyoruz ya ondan herhalde 😊 yapiyo musun biseyler tetiklesin diye.?