5429ayseckl_42 Fusel_yem girme kardeşim posta sende allah allah ya akşam akşam bir sürü post var git diğerlerine bak saçma sapan konuşup canımı sıkma sende hamilesin bende kalbini kırmak istemiyorum seni tanımıyorum kendimi de yormak istemiyorum başka postlara yaz
gulcan1221 5429ayseckl_42 bebeğin kızdır %100 eminim bende tuzlu dan başka bişey tüketmiyorm çünkü 17 haftalığız şimdi sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
kertenkeleannesi gulcan1221 yüzde yüz eminsin alla alla niye insanlara böyle şeyler söylüyorsunuz ki bende ilk günden beri tuzlu ekşi yiyorum ama erkek?nası olacak
Mavilianne gulcan1221 4. Ayıma kadar tatlı yiyemedim tuzlu ekşi yedim herkes ayy kesin kız bu derken. Oğlum olacağını öğrendim yediklerinizle alakası yok ki bu durumun
Ftmemne gulcan1221 benim bebeğim kız ama sürekli tatlı bir şeyler canım cekiyor. Her hamilelik kendine özel bence. Yeme içme karın şekli ultrason resmi ile alakası yok
gulcan1221 kertenkeleannesi tuzlu ekşi başta yemek ayrı konu ama hiç tatlı tüketmemek farklı neyse arkadaş öğrenince yazar bize.
Ozgeyusuf Kbramsti nub teorisine göre keseye tam yatar pozisyonda dik olan bebekler erkek diğer türlü tam yaslı olmayan ve başı aşağı doğru olan bebeklerde kız oluyo genellikle doğru çıkıyo yinede gerçeği zamanı gelince ultrason söylicek
Ozgeyusuf Bebisim_1208 sizin bebek oturuyormu öyle ya gerçekten anlayamadım siZinkini ama kemik yapısı erkeğe benziyo gibi ama net bişi göremedim açıkcası
kertenkeleannesi gulcan1221 tamam bende asla tatlı bişey yemedim nutellayı çok severdim hiç yemedim yemiyorum şuanda neyse evet öyle kesin ve kesin yanılmam dediğiniz için söyledim aynen
Bebisim_1208 Ozgeyusuf bizimkisi hep 12 haftadan sonra oturuyor böyle resimlerde .. ciddimisiniz nasıl belli Oluyor ki kemik yapisindan
Ozgeyusuf Bebisim_1208 ay ne şirin bi bebek nasıl oturuyo ya ilk defa oturan bi bebek gördüm kemik yapısı biraz daha iri oluyo erkeklerin
Evremafas 5429ayseckl_42 bende 12 haftalıgım bu gün gittim belli değil dedi hayırlısı olur inş ben anlamam da 😊😊