eymen08arass Kubraarikan bende 37+4 bel sırt ağrım var ve adet ağrısı gibi ağrım oluyo arada bi bekliyoz bakalım bu gecede rüyamda gördüm bebeğim olmuştu 😊
denizannee Kubraarikan 37+1 olduk sadece kasılmalar oluyor ama düzensiz. Nstde sancı da 75-80lerde çıktı ama ben hissetmiyorum. Sadece yatakta dönerken ve kalkarken genital bölgedeki kemiklerim ağrıyor o kadar 🤷🏼♀️
Omaraysegul Kubraarikan biz 37+6 olduk bugun 2 gundur ayakta fazla duramiyorum asiri baski ve igne batar gibi oluyor. Yatin kontrolum var bakalim nolucak
Zorhamile Bende 36yım. Adet agrısı gibi agrılarım oluyo arada bel agrılarım ve belirli vakitlerde sertleşip karnımın Bi yerinde toplanıyor. Bizimki dogmak için acele ediyor galiba.
EmrEmine Kubraarikan adet sancısı gibi ama düzensiz aralıklarla.ne.zaman düzenli aralıklarla olursa o zaman geliyor.demek :) düzenli olmasida mesala.10 dkka ağrın olup 5.dkka olmaması düzenli olarak bi kaç saat devam etmesi
Omaraysegul Kubraarikan benimde oyle oluyor. Kimle konussam normal diyorlar biz 37+6 gunluguz artik son zamanlarimiz
shuaysegul Benimde 36 haftalık akşamları yürüyüş yapınca aşağıya baskı yapıyor ve gün içinde sık sık karnım sertleşip sağ tarafımda toplanıyor bu bir belirti mi bende bilmiyorum ilk hamileliğim 🤔
Tbaablyy 35+1 haftadayz 3 haftadr erken dogm riskim var sanci 120 ye kadar cikio beklioz artik pasanin gelmesini
Dryaaa 37+3 um dün akşam 3 kez az az şu geldi doktorum izindeymiş bugün yarın sabah gitmeyi planlıyorum için de rahat değil sizce ne yapayım 🤔
Ozgeliz Kubraarikan 36+5 olduk akıntım fazlalaştı her an suyum mu gelecek hissi var be sancılarım var belden kasıktan ama ikinci hamileliğim olduğundan biliyorum gerçek sancılar değil
Bsrylmz Bende 37+2 Saatlerce yürüyen arkadaşları kıskanıyorum ben 10 dk yürüyünce kasılıyorum hiç yürüyemiyorum bu son haftalara kadar çok hareketliydim ama bir iki haftadır sadece ev işimi yapabiliyorum yürüyüş hiç yapamıyorum sizler de durum nasıl acaba ?
SuzannaSulek Ara ara düzensiz sancılarım oluyor ve genital bölgemde bi baskı var kemiklerim ağrıyormuş gibi..