Biz 38 haftalık olduk bügün 14 günümüz kaldı doğmasına prensesimin sizde durumlar nasıl tatlış anneler sizlerin Şafak kaç
Doğum
ruhi son 8 gelmiyor😂😂
ruhi bizde de 17 gün falan kaldı kızımız olacak allah nasip ederse 37+4 ten selamlar hiç bi belirti yok ne ağrı ne sancı herşey yolunda benim hareketli bebeğim
ruhi bizimde 15 günümüz kaldı bir gün var aramızda 🥰
CicekGirayBysl 7 günümüz var uygulamaya göre sabırsızlanıyom artık sancım oluyo geliyo sanıyorum ☺️
CicekGirayBysl hayırlısıyla sağ saglim kavuşalım yavrularımıza allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah bu duygu bambaşka bir duygu
Deletedmom139 inat ediyor lar prenses ler
ruhi son 16 kasıklarımda ani kasılmalar oluyor böyle çekme hissi gibi yarın da randevum var çatı muanesiolurum diye tahmin ediyorum inşallah açılmam olur ve nst de sancım çıkar 🙏🏻 Artık doğurmak istiyorum 🤩
ruhi amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin
Son 10 😪 yarım randevum var merakla bekliyorm 🙄 bakalım ne zaman gelicek prensesim
Kdrylcnklc bende de çok sancı oluyor ama nst de sancı falan çıkmıyor bende doğurmak istiyorum inşallah vakti zamanı ne zaman sa o zaman gelsinler minik prensesler sağ saglim kavuşalım inşallah sağlıkla gelsinler
ruhi bugün sabahtan beri ince ince ağrı var
ruhi eğer nst de bişey çıkmazsa çok üzülürüm 😂😂
ruhi Son 10 💕