ruhi bizde de 17 gün falan kaldı kızımız olacak allah nasip ederse 37+4 ten selamlar hiç bi belirti yok ne ağrı ne sancı herşey yolunda benim hareketli bebeğim

CicekGirayBysl 7 günümüz var uygulamaya göre sabırsızlanıyom artık sancım oluyo geliyo sanıyorum ☺️

• ruhi bunu yanıtladı.
  • ruhi bunu beğendi.

CicekGirayBysl hayırlısıyla sağ saglim kavuşalım yavrularımıza allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah bu duygu bambaşka bir duygu

Ebruliiii benimde sık sık sancım oluyor ama geçiyor sonra yalancı sancılar geliyor hep nst de sancı falan çıkmıyor

ruhi son 16 kasıklarımda ani kasılmalar oluyor böyle çekme hissi gibi yarın da randevum var çatı muanesiolurum diye tahmin ediyorum inşallah açılmam olur ve nst de sancım çıkar 🙏🏻 Artık doğurmak istiyorum 🤩

• ruhi bunu yanıtladı.
        • ruhi bunu beğendi.

ruhi amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin

Son 10 😪 yarım randevum var merakla bekliyorm 🙄 bakalım ne zaman gelicek prensesim

• ruhi bunu yanıtladı.
          • ruhi bunu beğendi.

Kdrylcnklc bende de çok sancı oluyor ama nst de sancı falan çıkmıyor bende doğurmak istiyorum inşallah vakti zamanı ne zaman sa o zaman gelsinler minik prensesler sağ saglim kavuşalım inşallah sağlıkla gelsinler

Matmazell benimde yarın randevum var en son gittiğimde 3kilo 100 gramdı bakalım kaç kilo oldu

ruhi eğer nst de bişey çıkmazsa çok üzülürüm 😂😂