ruhi Biz 38 haftalık olduk bügün 14 günümüz kaldı doğmasına prensesimin sizde durumlar nasıl tatlış anneler sizlerin Şafak kaç
Nurayuygn ruhi bizde de 17 gün falan kaldı kızımız olacak allah nasip ederse 37+4 ten selamlar hiç bi belirti yok ne ağrı ne sancı herşey yolunda benim hareketli bebeğim
Kdrylcnklc ruhi son 16 kasıklarımda ani kasılmalar oluyor böyle çekme hissi gibi yarın da randevum var çatı muanesiolurum diye tahmin ediyorum inşallah açılmam olur ve nst de sancım çıkar 🙏🏻 Artık doğurmak istiyorum 🤩
Ebruliiii CicekGirayBysl 7 günümüz var uygulamaya göre sabırsızlanıyom artık sancım oluyo geliyo sanıyorum ☺️
ruhi CicekGirayBysl hayırlısıyla sağ saglim kavuşalım yavrularımıza allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah bu duygu bambaşka bir duygu
ruhi Ebruliiii benimde sık sık sancım oluyor ama geçiyor sonra yalancı sancılar geliyor hep nst de sancı falan çıkmıyor
ruhi Kdrylcnklc bende de çok sancı oluyor ama nst de sancı falan çıkmıyor bende doğurmak istiyorum inşallah vakti zamanı ne zaman sa o zaman gelsinler minik prensesler sağ saglim kavuşalım inşallah sağlıkla gelsinler