eymenin_annesiii Kızlar bu d vitamini damlasını ben ne yaptıysam kullanamıyorum suya damlattım olmadı ekmeğe damlattım olmadı midemi çok bulandırıyor yok mu bunun başka yolu 😔😔
kertenkeleannesi eymenin_annesiii çoğu zaman salatalığa döküp yiyorum🙄 veya ekmeğe dök ama hemen bitane zeytin al
Tazeanne0134 eymenin_annesiii valla kuzum hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama bende istemeyerek içiyorum hiç güzel değil zaten zaman belirtmedikleri için gece yazmadan iç öyle yat ben kan hapını öyle yapıyorum eczacı öyle demiş gece yatmadan içsin mide bulantısı yapar çünkü demiş bide öyle dene bakim
eymenin_annesiii kertenkeleannesi ekmekte bile tadını fazlasıyla aldım mafetti beni istifar etmekten 😔😔 kertenkeleannesi
Brknly ocean diye marka var d vitamini özel satılıyor ve bütün doktorlar tavsiye ediyor çok etkili. Tadı çok güzel zeytinyağı gibi zaten içinde o var eğer onu yiyebiliyorsanız bunuda yersiniz tavsiye ederim
UmmAsel Banada doktorum yazdi ama eczaci ac mi tok mu yiyecegimi soylemedi siz nasil yiyorsunuz kizlar
deryadenizzz Ben damla olarak Vitasanol damlayı kullandım. Tadı hafif ve güzel ayrıca etkili bir ürün. Ben memnun kalmıstım sizede tavsiye ederim.
Taneminci eymenin_annesiii nefesimi tutup kaşıkla ağzıma koyuyordum hiç ağzımı kapatmadan bir bardak suyu dikiyordum kafama diğer türlü imkanı yok içemedim
Melis355 eymenin_annesiii Aynı durum bende de var damla olduğu gibi duruyor size kaç damla damlatin dedi doktor canım
Beyzanurlina eymenin_annesiii mideni nasıl bulandırıyoki ne tadı nede kokusu var saglık ocagı verdı bana yemeklerde unutuyom ekmege damlatıp yiyom tad koku yok hanı rahatsız etcek bısey yok Benım açımdan tabide 🤔
hllaltas25 eymenin_annesiii ben 16.haftadayom hala kullandırtmıyor doktorum hamilelikten önce içiyordum siz kaçıncı haftadasınız
Yavuzum1202 Canım fıs fıs varmış d vitamini banada verdi doktor daha alamadım tadı güZelmiş ağzının içine sıkıcaksın dedi onu dene istersen